Ma bucur ca mesajul meu v-a atras atentia, asta inseamna ca si-a facut datoria. :)
@ Tom: Sa trecem la nivelul tehnic ierarhic superior si sa nu mai continuam in nota de start a thread-ului pentru ca nu se va obtine ceva profesional. Tom, mereu am apreciat munca si ideile tale in materie de proiecte online. Ma bazez pe tine! Hai sa nu o mai lalaim cum ca "xxx.ro" valoreaza 10 k $ si sa facem lucruri mai serioase!
@ haos: Nu am niciun interes subiectiv sa stiu ca detin unul sau o mie de domenii web premium si sa fie listate intr-o lista fara rost cu un pret aleatoriu. Oricum domeniile nu le vand pe forum (cel putin peste 95% dintre ele). De asemenea, Liviu, sa trecem la nivelul tehnic ierarhic superior, avem si potential si calitate, dar mai mult decat toate, avem discernamant tehnic. Ma bazez pe tine, mai ales ca vezi la fel ca si Tom, mai departe decat un simplu EMD sau o simpla extensie.
@ felix: Daca doresti inca sa afli care este valoarea domeniilor tale raportate la cele detinute de userii Seopedia, ai putea sa apelezi la o expertiza profesionala. Cred ca as putea sa te asigur ca nu va trece mai nimeni pe lista asta pe care tu zici ca ai deschis-o domenii web cu adevarat premium si un pret corect asociat. Promovare? Ce sa promovez? Numele unui domeniu si pretul acestuia? Parca spuneai ca nu era vorba de un scop comercial, adica de a vizualiza si mai apoi oferta un domeniu. Atunci, scuza-ma ca te intreb, dar care este scopul concret pentru care ai deschis aceasta discutie? Si daca exista promovare care este rezultatul promovarii, daca nu pentru a fi cumparate atunci pentru ce? Sa inteleg ca tu faci promovare pentru un website doar de dragul artei, nu in scopuri comerciale? Hai sa trecem la ceva mai avansat, cred in continuare ca pe acest forum sunt oameni capabili si care vor sa citeasca informatii profesionale.