E voie sa detii astfel de domenii ca roman?
E voie sa detii astfel de domenii ca roman?
Pentru .au nu stiu sa iti zic, dar pentru a inregistra un .ca trebuie sa fii cel putin rezident canadian.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
daca vorbiti de .COM.AU (cum banuiesc) trebuie sa fii entitate (personala sau juridica) Australiana.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
De ce ai vrea sa inregistrezi un domeniu .ca daca nu faci afaceri in Canada?
Un motiv fain ar fi acesta ... bian.ca ... pentru o fata care o cheama bianca si vrea un domeniu fain
ps: exemple sunt multe de acest tip ... l-am dat pe primu care mi-a venit
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Majoritatea brandurilor mari care au fost de genul "bian.ca" la un moment sau mutat pe bianca,com
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Sunt servicii care ofera inregistrare de domenii .ca, domeniu v-a fii pe numele lor si tu il utilizezi, daca nu ma insel si goodady ofera asa ceva.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)