Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: frauda registrator acreditat ICANN

Vizualizare arbore

Cipiot este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    232
    Putere Rep
    34

Implicit frauda registrator acreditat ICANN

Descriu urmatoarea intamplare pentru ca o consider de interes general, in special pentru cei care detin in general un numar mai mare de domenii:

Am mai multe sute de domenii din care o parte le dezvolt. O mica parte din ele le-am inregistrat la globehosting.ro (stiu nu e cel mai bun loc, folosesc si godaddy si altele renumite dar avand cont acolo pe unele apucasem sa le inregistrez deja acolo, mai ales ca negociasem niste preturi cu ei) ...

Alaltaieri, la un domeniu de-al meu imobiliar destul de premium care se termina in .co am gasit in whois o alta adresa de mail complet necunoscuta pentru mine. Numele meu si toate datele erau corecte mai putin adresa de email complet necunoscuta pentru mine. Initial adresa de mail fusese setata corect de mine, stiu asta foarte bine deoarece listasem domeniul pe sedo iar sedo mi-a listat acel domeniu in urma verificarii adresei de email. Ba chiar adresa corecta era cea de pe care am inregistrat domeniul respectiv.

Totusi, un alt email a fost pus la un moment dat in locul mail-ului meu, un mail care imi este necunoscut. Daca mail-ul ar fi apartinut registratorului, as fi inteles, insa am verificat domeniul .ro al mail-ului respectiv si culmea, aceasta apartine unei firme cu intensa activitate in domeniu imobiliar de multi ani de zile, care destine diverse domenii pe aceasta activitate.

Am schimbat adresa de email la loc in cea corecta, am facut un print screen la informatiile din whois si le-am trimis mail cerandu-le sa-mi comunice data si ip-ul de pe care s-a facut aceasta schimbare de email. Desi le-am trimis prin screen-ul si problema, prima data mi-au raspuns ca adresa de email este setata corect. Le-am scris inapoi spunandu-le inca odata ca eu am modiciat inapoi acea adresa (doar nu era sa o las tot pe aia) si doresc sa stiu in ce data si de pe ce ip s-a facut modificarea in acea adresa ciudata de email.

Mi-au raspuns: "Nu avem cum sa stim cine a facut modificarea"

Din cate vad globehosting este acreditat ICANN ei chiar spun "singurii din Romania" .. si trebuie sa se supuna unui regulament international. Nu-ti poate modifica nimeni asa deodata adresa de email de la datele de contact. Vreau sa fac demersurile necesare pentru a lamuri aceasta situatie. Ceva sfaturi?

Multumesc anaticipat,
    Ultima modificare făcută de Cipiot; 8th March 2012 la 08:26.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Umbla cineva la adresa mea de email?
    De polooradea în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th February 2012, 21:44
  2. Cumpar conturi facebook cu forma de plata setata
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th March 2011, 22:49
  3. Schimbare adresa de e-mail
    De Vladucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5