exceptand nume brandabile , ce trafic ar trebui sa aiba, cautari exacte , pe produse de exeplu pentru a fi vandabil in viitor un domeniu?
De la cat ar merita ..un 4000 cautari exacte ar fi suficient pentru cautari la un produs care se vinde?
exceptand nume brandabile , ce trafic ar trebui sa aiba, cautari exacte , pe produse de exeplu pentru a fi vandabil in viitor un domeniu?
De la cat ar merita ..un 4000 cautari exacte ar fi suficient pentru cautari la un produs care se vinde?
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
TalmacireaViselor.com
InterpretareaViselor.eu
jocuritari.com
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
kitxenon,net
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
hotelbox.ro cutia cu hoteluri, cum suna?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
domeniile .ro acum le luati tot pe viata sau pe an ? ar trebuii sa iau vre-o 3-4 domenii si sa dau 1000 lei parca nu m-as indura.
daca vrei sa fii sigur pe proprietare, le iei pe viata, daca nu, anual.
daca este un proiect care il testezi, poti lua pe un an, daca nu confirma, nu mai prelungesti.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
picturi.info , merge fix cu tablouri.info, prins acum vreo 2 luni![]()
Prinse recent: tabletepc,eu & pavele,eu. Bunicele domenii.![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
poiana-brasov.info
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)