Se adauga:
traduceri-legalizate.info
pavaje.info
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Se adauga:
multumesc.net![]()
Se adauga:
traduceri-legalizate.info
pavaje.info
Se adauga:
multumesc.net![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Trimite-mi o oferta de pret prin PM si discutam! Momentan are 2 oferte, una de 175 si alta de 60 EUR, insa nu sunt concretizate, deci domeniul este inca de vanzare!
Se adauga:
tehnica.info
papusi.info
fotomodele.info
IDEAL pentru afiliere 2p:
rechizite.NET![]()
Se adauga:
munte.info
agronomie.info
insolventa.info
Have a nice day!![]()
Se adauga:
zootehnie.NET
Salut, te rog trimite-mi un PM cu pretul la jocurilogice, mersi.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Ok, am inteles, dar macar atunci cand vezi ca e omul interesat si te intreaba cat vrei pe domeniul x, raspunde cu pretul dorit... Nu mai raspunde cu "trimite-mi o oferta de pret" ... Nu o sa iti fac eu pretul pentru produsul tau... E o atitudine de om care de fapt nu vrea sa vanda...
Lated edit
Daca tu crezi ca am scris mesajul ca sa "fac un post in plus" ... nu mai am nici un comentariu!
Ultima modificare făcută de Toto; 17th April 2012 la 16:56.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
@ Offtopic: Scrie foarte clar in momentul in care intrati pe acest thread: "Astept ofertele dvs. prin PM! Va multumesc frumos!". Pana acum am facut sute de tranzactii cu domenii web pe acest forum, asa ca ii rog pe cei cu care am colaborat sa spuna ei intr-adevar daca "E o atitudine de om care de fapt nu vrea sa vanda...". Daca tot aveti aceasta functie de Super Moderator, folositi-o cu respect si cu autoritate, nu doar de dragul de a mai face o postare in plus, ca nu cred ca suntem la piata aici. Am pretentia ca oameni ca dvs. au in spate ceva cunostinte, daca nu intelectuale, macar de etica, responsabilitate si decenta. Daca nu va intereseaza ceea ce ofer eu aici si modalitatea prin care ofer spre vanzare un domeniu, un serviciu sau orice altceva, atunci va rog sa ignorati a mai face vreo oferta, pentru ca sincer, cu utilizatori ca dvs. nu am ajuns niciodata la vreun parteneriat. Pe cale de consecinta, acest fapt denota in mod clar ca interesul este direct proportional cu respectarea/nerespectarea conditiilor de colaborare impuse inca din faza primara a anuntului!
Va multumesc inca o data pentru interes si amabilitate, si va doresc mult succes in mediul online, insa credeti-ma pe cuvant, atitudinea asta nu va va prea ajuta in ceea ce veti intreprinde pe viitor in online! Si v-o spun clar din experienta anilor stransi in spate, nu din carti.
Cu deosebit respect,
Andrei
@ Ontopic: felix, am trimis un PM in legatura cu informatiile care te intereseaza. Multumesc frumos de interes!
P.S.: Nu voi mai raspunde unor eventuale alte comentarii de aceasta natura, pentru ca mentionez ca acest mesaj este universal valabil tuturor celor care "se lovesc" de modul de vanzare impus de mine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)