Prima optiune e fara cratima . Putine sunt situatiile in care varianta cu cratima este superioara celei fara cratima .Nu e cazul de fata .
Prima optiune e fara cratima . Putine sunt situatiile in care varianta cu cratima este superioara celei fara cratima .Nu e cazul de fata .
In cautarile de pe Google, o cratima a unui domeniu, nu te indeparteaza de domeniul fara cratima. Depinde de tine, cum ii faci SEO si alte cele. Am un domeniu (unii il stiu) cu cratima care NU are nicio legatura cu ce promovez eu pe el, dar descrierea/cuvintele cheie il fac s-apara la ce cautari trebuie.
eu am avuta sarcina-nasterea.ro si imi era foarte greu sa explic la telefon "-", si daca este si shop cu atat este mai important pentru ca este brand, in plus apareau mereu erori de scriere cand incercau sa intre direct
De exemplu concurenta mea a cumparat domeniul fara cratima si redirectiona spre o sectiune de a lor
Ideal ar fi sa cumperi ambele variante
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da intradevar cratima nu e o solutie si eu am facut o greseala de genul, vedeam mai bine separarea cuvintelor, dar bine zici lovelife, ce mai radeam in sinea mea cand ziceam clientilor cum e treaba cu ea. Tot timpul ajungeam sa dau mail pentru a simplifica lucrurile atat pentru mine cat si pentru ei. De sunt pro cuvinte legate direct fara cratima. Invatati din greselile altora!
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
discutam zilele trecute referitor la cratima cu un ziarist renumit de la un ziar local, ce are domeniul viata-libera.ro si multi clienti, cititori, furnizori trimit din greseala email pe viatalibera.ro fara cratima, mare parte din corespondenta se pierde. ziaristul era disperat ca a pierdut informatii importante din cauza acestei cratime, conducerea nu a inteles de ce trebuie sa obtina si domeniul fara "-" si au fost si investitori belgieni care se presupune ca sunt mai deschisi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)