Maramures.net de vanzare
Asadar Maramures online pe Maramures.net .
Pret negociabil .
Astept ofertele voastre .
Multumesc.
Maramures.net de vanzare
Asadar Maramures online pe Maramures.net .
Pret negociabil .
Astept ofertele voastre .
Multumesc.
Daca ai un pret, trimite PM
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
da-mi te rog un pret daca ai pe pm
felix ce mai vrei sa mai dezvolti? un portal al orasului?![]()
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Multumesc pentru interesul manifestat .
Am dat PM cu pretul .
Daca era .com as fii fost mai hotarat, la .net parca are lumea reticienta, am cerut si eu appraisal pentru un domeniu .net si nu m-a incurajat nimeni.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Treaba sta cam asa : un com e mai bun decat un net , dar e si mai scump , subliniez semnificativ mai scump . Com-uri la pret de net ne-am dori cu totii ( pardon aproape toti ) .
Nu stiu ce appraisal ai primit tu , dar pot sa spun ca nu cu mult timp in urma am dat un oras.info la un pret mai mare decat cel pe care l-am cerut pe PM pentru Maramures.net .
Daca esti interesat si vrei un appraisal iti pot face e unul . Gratis ca sunt interesat . Totul e sa-mi soliciti asta pe PM si tot pe PM vei primi si analiza .Cat de subiectiv va fi iti vei da singur seama .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)