Nu am licitat. Era primul backorder la 69 si eram locked sa intru in licitatie. Avand backorderul am intrebat bai, il vrea cineva, ca i-l dau la valoarea de licitatie, ca nu ma mai intereseaza. Daca erai interesat, puteai sa imi zici "IL VREAU EU". Eventual dupa ce te refuzam (dar nu te refuzam pentru ca nisa e proasta) puteai sa postezi aici.
Si apropo: nu lucrez pentru nimeni. Ca regula generala. Si in perioada 2008-2011 am vandut 0 domenii cuvinte romanesti. Din care am facut o avere.
Si ca dovada ca nu vreau comision/bani si alte chestii, uite ce au primit prin PM cei interesati
Nu am ca e in licitatie. E o licitatie privata intre mine, si cineva necunoscut. M-am inscris pentru ca il vroiam pentru un client. Daca imi zici ca dai 2 lei, eu iti pun Bid de 2 lei (intai de 1, apoi de 1.5 si apoi 2). Si tot asa. Daca il iei, la final iti dau factura de la Snapname/Namejet s pe care poti verifica (poti inclusiv suna la ei), pentru a vedea ca am dat 2 lei. Exista sansa ca celalalt sa dea 2.2 si sa il ia, asta e riscul insa.
Ultima modificare făcută de Emil; 4th April 2011 la 16:21.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein