Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: invitatii dot net

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am licitat. Era primul backorder la 69 si eram locked sa intru in licitatie. Avand backorderul am intrebat bai, il vrea cineva, ca i-l dau la valoarea de licitatie, ca nu ma mai intereseaza. Daca erai interesat, puteai sa imi zici "IL VREAU EU". Eventual dupa ce te refuzam (dar nu te refuzam pentru ca nisa e proasta) puteai sa postezi aici.

Si apropo: nu lucrez pentru nimeni. Ca regula generala. Si in perioada 2008-2011 am vandut 0 domenii cuvinte romanesti. Din care am facut o avere.

Si ca dovada ca nu vreau comision/bani si alte chestii, uite ce au primit prin PM cei interesati

Nu am ca e in licitatie. E o licitatie privata intre mine, si cineva necunoscut. M-am inscris pentru ca il vroiam pentru un client. Daca imi zici ca dai 2 lei, eu iti pun Bid de 2 lei (intai de 1, apoi de 1.5 si apoi 2). Si tot asa. Daca il iei, la final iti dau factura de la Snapname/Namejet s pe care poti verifica (poti inclusiv suna la ei), pentru a vedea ca am dat 2 lei. Exista sansa ca celalalt sa dea 2.2 si sa il ia, asta e riscul insa.
    Ultima modificare făcută de Emil; 4th April 2011 la 16:21.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Invitatii hellobar.com
    De myamar în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th December 2010, 04:21
  2. invitatii google wave
    De dcosmin83 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th December 2009, 00:37
  3. Gratuit 10 Invitatii Hosting fisiere 1GB
    De w!ll în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6