@Emil - acasa.com e un domeniu general, poti sa pui orice.. absolut orice
@Broscoi - pai avand in vedere ca se apropie 14 martie eu zic ca s-ar putea sa stii ce-i trece prin cap sotiei tale, si asa se dovedeste din nou ca citesti gandurile
@Daniel - si mie imi placea domeniul turism.orice dar am facut un sondaj in turism si lumea se pare ca "uraste" acest cuvant, nu stiu de ce, poate din cauza politicilor, poate din cauza lu' udrea, poate fiindca turism in sensul adevarat inseamna ca trebuie de fapt sa fie in alta tara.
Apropo de turism, turismul spatial e noul val asa ca sunt curios daca TurismSpatial.com ar reusi sa agate macar un client din Romania, ca avem destui milionari.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@Haos + pentru turism, nu de alta dar fix chestia asta se intampla. Plus ca traficul organic relevant e relativ mic
@Daniel, pariuri.com e un domeniu cool, dupa cum ti-am mai zis![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Taken :
Asigurari.com ( si Asigurari.net )
Imobiliare.com
LocuriDeMunca.com
Jocuri.com
Acasa.com
Pariuri.com
Turism.com
Nu va contrazic in ceea ce priveste reactia userilor fata de turism , dar turism.com este un domeniu excelent
Ultima modificare făcută de Broscoi; 9th February 2011 la 13:53.
Eu nu am facut nicio comparatie cu alte domenii , am spus doar ca turism.com e un domeniu excelent .
Nu voi face demonstratii pentru ceea ce e evident .
Desi nu mi-am propus in acest thread sa fac comparatii intre domenii , intre hoteluri.com si turism.com as alege pe cel din urma .
Clar daca as avea 10 gloante in incarcator, eu unul nu as trage catre acasa.com si turism.com, desi sunt domenii interesante. As incerca mai degraba vacanta.com cred. In sensul ca: ok dau XX.XXX euro pe un domeniu. Dar vreau sa se simta. Vreau ceva direct legat si memorabil. D-asta si platesc. Altfel as merge pe t.ro.
Al doilea considerent e urmatorul. Situatia pietei. In sensul ca am de ales intre sa zicem .ro si GTLD-uri. E clar in unele cazuri ca nu pot sa ma arunc pe GTLDuri ca inseamna ceva si in alta limba cuvantul respectiv, si e out of budget. Apoi, chiar daca nu inseamna nimic, depinde cine detine .ro. Daca o multinationala are .ro, e clar ca singurul loc unde pot sa fug e .com.
Eu mi-am mai zis insa parerea. Nu sunt peste 10 domenii romanesti pe care as da peste 10K, indiferent de buget/extensie. Naiba, romania.net a fost sub 10K euro.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Eu as alege oricand hoteluri.com in detrimentul lui turism.com, pentru sansa de monetizare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ambele sunt mult peste turism.com, si sincer turist.com e mult mai usor de monetizat decat turism.com. Turist.com e un domeniu pe care chiar vreau sa-l iau.
Am mers si eu tot pe vacanta.comCat despre domeniile din ro, nu cred sincer ca merita vre-un domeniu nici macar 5k. La ce piata avem, orice nisa, as prefera oricand sa investesc cei 5k in optimizare si sa-mi bat capul cu brand-ul mai tarziu. Iar daca proiectul merge foarte bine, atunci poate pot oferi cei 5 sau chiar 10k pe domeniu. Dar nu cred.
Eu aleg sa investesc cei 5-10k in optimizare si dupa 1-2 ani, in domeniu, dar repet, sanse mici sa investesc vreodata 10k intr-un domeniu, si ma refer doar la .ro aici.
Sau cine stie, poate pe asta: cazare-sinaia-busteni-azuga-rasnov-branmoeciu-predeal-poianabrasov.ro![]()
E aiurea? stiu, dar la misto, fac site pe el![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 9th February 2011 la 19:48.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
afaceri dot com
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)