Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 44

Subiect: Ce domeniu romanesc ati alege ?

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    locuridemunca.com
    pai atunci si eu imi aleg Pariuri.com ;-)

serios acum: Turism.com

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Broscoi, eu simt ca webmasterii s-au ferit de prepozitia "de" nu neaparat userii.
    De acord.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

@Emil - acasa.com e un domeniu general, poti sa pui orice.. absolut orice

@Broscoi - pai avand in vedere ca se apropie 14 martie eu zic ca s-ar putea sa stii ce-i trece prin cap sotiei tale, si asa se dovedeste din nou ca citesti gandurile

@Daniel - si mie imi placea domeniul turism.orice dar am facut un sondaj in turism si lumea se pare ca "uraste" acest cuvant, nu stiu de ce, poate din cauza politicilor, poate din cauza lu' udrea, poate fiindca turism in sensul adevarat inseamna ca trebuie de fapt sa fie in alta tara.

Apropo de turism, turismul spatial e noul val asa ca sunt curios daca TurismSpatial.com ar reusi sa agate macar un client din Romania, ca avem destui milionari.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

@Haos + pentru turism, nu de alta dar fix chestia asta se intampla. Plus ca traficul organic relevant e relativ mic
    @Daniel, pariuri.com e un domeniu cool, dupa cum ti-am mai zis
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Taken :
    Asigurari.com ( si Asigurari.net )
    Imobiliare.com
    LocuriDeMunca.com
    Jocuri.com
    Acasa.com
    Pariuri.com
    Turism.com
    Nu va contrazic in ceea ce priveste reactia userilor fata de turism , dar turism.com este un domeniu excelent
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 9th February 2011 la 13:53.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    , dar turism.com este un domeniu excelent
    De ce?

Decat turism.com as merge mai degraba pe hoteluri.com, cazare.com sau ceva mai specific, etc.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    De ce?

Decat turism.com as merge mai degraba pe hoteluri.com, cazare.com sau ceva mai specific, etc.
    Eu nu am facut nicio comparatie cu alte domenii , am spus doar ca turism.com e un domeniu excelent .
    Nu voi face demonstratii pentru ceea ce e evident .
    Desi nu mi-am propus in acest thread sa fac comparatii intre domenii , intre hoteluri.com si turism.com as alege pe cel din urma .

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Clar daca as avea 10 gloante in incarcator, eu unul nu as trage catre acasa.com si turism.com, desi sunt domenii interesante. As incerca mai degraba vacanta.com cred. In sensul ca: ok dau XX.XXX euro pe un domeniu. Dar vreau sa se simta. Vreau ceva direct legat si memorabil. D-asta si platesc. Altfel as merge pe t.ro.

Al doilea considerent e urmatorul. Situatia pietei. In sensul ca am de ales intre sa zicem .ro si GTLD-uri. E clar in unele cazuri ca nu pot sa ma arunc pe GTLDuri ca inseamna ceva si in alta limba cuvantul respectiv, si e out of budget. Apoi, chiar daca nu inseamna nimic, depinde cine detine .ro. Daca o multinationala are .ro, e clar ca singurul loc unde pot sa fug e .com.

Eu mi-am mai zis insa parerea. Nu sunt peste 10 domenii romanesti pe care as da peste 10K, indiferent de buget/extensie. Naiba, romania.net a fost sub 10K euro.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Eu nu am facut nicio comparatie cu alte domenii , am spus doar ca turism.com e un domeniu excelent .
    Nu voi face demonstratii pentru ceea ce e evident .
    Desi nu mi-am propus in acest thread sa fac comparatii intre domenii , intre hoteluri.com si turism.com as alege pe cel din urma .
    Eu as alege oricand hoteluri.com in detrimentul lui turism.com, pentru sansa de monetizare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    De ce?

Ambele sunt mult peste turism.com, si sincer turist.com e mult mai usor de monetizat decat turism.com. Turist.com e un domeniu pe care chiar vreau sa-l iau.

Clar daca as avea 10 gloante in incarcator, eu unul nu as trage catre acasa.com si turism.com, desi sunt domenii interesante. As incerca mai degraba vacanta.com cred. In sensul ca: ok dau XX.XXX euro pe un domeniu. Dar vreau sa se simta. Vreau ceva direct legat si memorabil. D-asta si platesc. Altfel as merge pe t.ro.

Al doilea considerent e urmatorul. Situatia pietei. In sensul ca am de ales intre sa zicem .ro si GTLD-uri. E clar in unele cazuri ca nu pot sa ma arunc pe GTLDuri ca inseamna ceva si in alta limba cuvantul respectiv, si e out of budget. Apoi, chiar daca nu inseamna nimic, depinde cine detine .ro. Daca o multinationala are .ro, e clar ca singurul loc unde pot sa fug e .com.

Eu mi-am mai zis insa parerea. Nu sunt peste 10 domenii romanesti pe care as da peste 10K, indiferent de buget/extensie. Naiba, romania.net a fost sub 10K euro.
    Am mers si eu tot pe vacanta.com Cat despre domeniile din ro, nu cred sincer ca merita vre-un domeniu nici macar 5k. La ce piata avem, orice nisa, as prefera oricand sa investesc cei 5k in optimizare si sa-mi bat capul cu brand-ul mai tarziu. Iar daca proiectul merge foarte bine, atunci poate pot oferi cei 5 sau chiar 10k pe domeniu. Dar nu cred.

Eu aleg sa investesc cei 5-10k in optimizare si dupa 1-2 ani, in domeniu, dar repet, sanse mici sa investesc vreodata 10k intr-un domeniu, si ma refer doar la .ro aici.

Sau cine stie, poate pe asta: cazare-sinaia-busteni-azuga-rasnov-branmoeciu-predeal-poianabrasov.ro

E aiurea? stiu, dar la misto, fac site pe el
    Ultima modificare făcută de Tom; 9th February 2011 la 19:48.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

afaceri dot com
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 9th August 2012, 07:33
  2. Cum NU se alege titlul unui newsletter
    De Eradu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 29th October 2010, 17:30
  3. Director romanesc pe domeniu indian
    De vladgidea în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 9th June 2009, 12:32
  4. Ce ai alege?
    De Punct în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th August 2008, 13:50
  5. Ce ati alege ??
    De hyp3rion în forumul Bar, lobby...