Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Domeniile .ro raman "pe viata"

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    37

Implicit Domeniile .ro raman "pe viata"

Am avut ocazia să discut astăzi, pentru câteva clipe, cu Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Valerian Vreme. Prima întrebare, adresată - printre uși - de către un coleg, a fost legată de domeniile .ro, dacă se va trece la plata anuală, sau dacă rămân "pe viață". Răspunsul a fost destul de clar. A fost invitat la discuții (la nivel internațional), legate de "revoluția care se pregătește în domeniul domeniilor", după cum a spus chiar domnia sa, legat de apariția domeniilor personalizate, gen valerian.vreme
    "Sunt multe lucruri care vor face această revoluție în domeniu, deciziile se iau undeva în altă parte, așa că nu ne gândim la schimbări în .ro. Cel puțin în următorii ani, nu vom schimba legislația", a mai spus Valerian Vreme.
    În altă ordine de idei, aici risc sa fiu off topic, pentru că nu mai ține de domenii, a spus că vrea ca, pînă în 2020, cel puțin în 5% din gospodăriile din România să existe internet de mare viteză.
    Sper să mai am ocazia să discut cu el și să vă aduc noutăți.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si tu chiar crezi ce spune un ministru? Sunt 80% sigur ca acel ministru nu prea stie care este treaba cu domeniile. El poate garanta ca pana luni nu se va schimba legislatia, ca de luni paote sa apara o alta idee sau ordin si sa se schimbe legislatia.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu nu cred, nu asta e treaba mea - să cred - să creadă oamenii religioși. Eu doar am informat ce a spus un ministru despre domeniile .ro

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Si tu chiar crezi ce spune un ministru? Sunt 80% sigur ca acel ministru nu prea stie care este treaba cu domeniile. El poate garanta ca pana luni nu se va schimba legislatia, ca de luni paote sa apara o alta idee sau ordin si sa se schimbe legislatia.
    De unde ai obtinut tu cifra asta de 80%?

Acum sa fim sincer... intr-un domeniu ca si comunicatiile ma indoiesc ca pui un om care nu stie ce e ala domeniu. Ca nu e o garantie ce-a zis el (nu sta el la putere pana in 2020) e alta discutie, dar important pentru noi e sa stim informatia asta. Adica nu e de actualitate vreo intentie de a se schimba ceva momentan...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

La cate schimbari exista in politica, cine stie cat mai apuca sa stea in functia de ministru...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de ibis Vezi Post
    Eu nu cred, nu asta e treaba mea - să cred - să creadă oamenii religioși. Eu doar am informat ce a spus un ministru despre domeniile .ro
    Nu cred ca oamenii religiosi cred in ministri, ca asta reiese din context. Asta daca e de luat la puricat exprimarea si sensul cuvintelor.

Cat despre ce spui tu este interesant, de obicei lucrurile se rezuma la un cerc inchis, baiatul ministrului va fi ministru si tot asa, daca asta e mentalitatea atunci cum ai zis si tu, cativa ani lucrurile vor sta asa, ceea ce este foarte aiurea pentru noi, pe viata inseamna f multe domenii irosite .

P.S nu se vede "sh" si "tz" , probabil folosesti ceva vechi...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    De unde ai obtinut tu cifra asta de 80%?

Acum sa fim sincer... intr-un domeniu ca si comunicatiile ma indoiesc ca pui un om care nu stie ce e ala domeniu. Ca nu e o garantie ce-a zis el (nu sta el la putere pana in 2020) e alta discutie, dar important pentru noi e sa stim informatia asta. Adica nu e de actualitate vreo intentie de a se schimba ceva momentan...
    Eo cifra asa dupa parerea mea, si nu am vrut sa spun ca nu stiu ce este ala un domeniu, dar zic ca nu stie prea bine care a treaba cu domeniile pe viata sau cu plata anuala, cum sunt reglementate alte piete de pe com. Dupa cum mi sa parut el zicea ca in .ro este la fel cum e in .ro si din ce stiu eu nu este chiar asa
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

ar fi spre avantajul lor sa ia o taxa anuala de la noi, si poate avantajul nostru daca puteam recupera sutele de domenii luate de straini (poate mii)
    cu toate ca am peste 30 de domenii .ro sunt pentru taxa anuala
    ca sa nu mai spun ca decizia de a se intrduce taxa sau nu ar trebui sa fie votata de catre noi, cei care folosim domeniile .ro

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    37

Implicit

Intr-adevar, sint incredibil de multe domenii "moarte" si ar fi mai buna taxa anuala, dar... asta e
    @prometeu - folosesc tastatura in limba romana, nu stiu cat de veche ar putea fi - imi cer scuze pentru inconvenient

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

Poate sunt un pic offtopic dar cred ca:
    Ministrii nu prea au mai nimic in comun cu sectoarele care le conduc, sunt pusi doar pe criterii de interes de grup (nu politice, ca e prea pretentios spus)
    N-au habar de ce se va intampla pentru ca au alte preocupari
    In Romania n-a prea existat in nici un domeniu nici un fel de strategie nici pe termen mediu nici pe termen lung
    D'aia sau dus multe de rapa in mai toate domeniile
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  2. Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th October 2009, 14:24
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 13:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •