De putin timp am achizitionat domeniile soccer-articles.com, ligacs.net si dinviata.info dar eu nu am reusit sa fac prea mare lucru cu ele.. De ce nu am facut nimic cu aceste domenii?
Va spun acum ce sa intamplat cu fiecare domeniu in parte:
Soccer-articles.com(6 euro)- L-am achizitionat cu un prieten care stie limba engleza perfect si am zis ca facem impreuna un site cu articole sportive in limba engleza, dar acel partener s-a razgandit si am ramas cu domeniul si pur si simplu nu am ce sa fac cu el pentru ca eu nu stapanesc limba engleza foarte bine si decat sa ma fac de ras mai bine il vand..(Acest domeniu are valabilitate 1 an de zile cumparat de la shophost.ro)
Ligacs.net(6 euro)- Are o povestioara asemanatoare cu cea de mai sus.. L-am cumparat pentru ca mi-a propus cineva sa facem o liga de cs ca are el servere si etc.. Si dupa cateva zile mi-a spus ca i-a expirat serverul si nu mai baga bani.. (Si acest domeniu are valabilitate tot aproape 1 an de zile si tot de la shophost.ro).
Dinviata.info(3 euro)- L-am cumparat initial pentru a face un portal de informatii, dupa aceea un blog cu mai multi prieteni de pe net.. Dar acum nu mai am timp de asa ceva si am decis sa il vand plus ca tin foarte mult la el si imi place si numele.. (valabilitate 1 an de zile de la godaddy.com)
Toate aceste trei domenii le vand la pretul de 15 euro, contact: cristilucian93 (yahoo) doar daca sunteti interesati sa le cumparati... Sau PM!

Răspunde cu citat