un cupon pt inregistrare .org la godaddy stie careva?
Merci anticipat
PS: CODER199 n-a mers
un cupon pt inregistrare .org la godaddy stie careva?
Merci anticipat
PS: CODER199 n-a mers
Signatura lipsa
Mai exista vreun cupon de reduceri real pentru renew la .info / .net si .org?
Am incercat ieri peste 50 si nu mai merge nici macar unul ... e la fel si la voi?
P.S.: I-am si contactat chiar pe cei de la godaddy.com, care mi-au spus ca SPAM14 si PHD7 + altele "nu mai sunt folosibile de peste 120 de zile" ... ceea ce mi se pare o aberatie, mai ales ca eu le-am folosit cu vreo 2-3 saptamani in urma ...
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Eu nu mi-am pus problema asta pentru ca nu folosesc chrome decat pentru extensii si chestii are nu mi le permite firefox.
@isky, pentru .net exista sigur. Am folosit ieri unul insa mi l-a gasit extensia aia (dupa ce am incercat ce era pe siteurile de cupoane). Din pacate nu am cum sa il gasesc din nou sa ti-l pot da.
Ultima modificare făcută de haiduc; 15th January 2014 la 21:33.
Cupon nou pentru Renew Godaddy .Com: GDBBX1705
Reducere 31%
Testat astazi, plata cu cardul
SCOTT799 pentru inregistrare .net la 7.99
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
GDBBX1705, testat azi pentru renew .net, plata paypal, savings ~ 40% .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Register.com are o oferta cu 50 de centi orice domeniu (.com, .net, .info si alte cateva). Oferta este valabila pana in 24 ianuarie. Nu e cod, dar ma gandesc ca se incadreaza aici![]()
Ultima modificare făcută de razva; 21st January 2014 la 00:35. Motiv: am incercat sa pun si link catre oferta, insa nu merge
Ofer servicii de content writing !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)