O intrebare putin offtopic, pe ce loc a-ti plasa domeniile .eu in top pe google.ro? Vad ca sunt destul de cautate dar eu personal nu am intalnit prea multe in serp.
O intrebare putin offtopic, pe ce loc a-ti plasa domeniile .eu in top pe google.ro? Vad ca sunt destul de cautate dar eu personal nu am intalnit prea multe in serp.
mai bun decat .info, cel putin asta e opinia mea. Nu este mare smecherie dar au fost promotii pe domeniile .eu de la 1e sau chiar gratis, pana in promo aveam 100 si ceva domenii libere pe eu, acum mai sunt 2-3![]()
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 2nd October 2011 la 15:23.
Ofer si eu un cupon de afiliat care contine reducere de 10% pentru Gazduire, Reseller, cPanel, WHMCS, SSL Radio si VPS la despregazduire.ro
Domenii .com - 5.99E
Mai exista o oferta cu 20% reducere la toate platile prin paypal.
O zi buna.COD: Laurentiu
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Salutare! Sunt interesat de niste coduri de reducere pentru reinoirea domeniilor la name.com (de preferat .net)
Va multumesc anticipat!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
parerea mea e ca .eu sunt sub .info si mai bune decat .biz ... dar in lipsa de altceva ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
name.com ( nu le am verificat, te rog sa le incerci )
WITCHESBREW $8,49 for COM/NET Renewal and $8,25 for .ORG Renewal
'DOMANIMAL' and receive: $8.25 COM/NET registration and renewals
la 1and1.com domenii .com cu $0,99 (inregistrare sau transfer ), .net si .org la $6.99
:)
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)