doar unu a mers intotdeauna ( la ofertele astea de 1$ )
doar unu a mers intotdeauna ( la ofertele astea de 1$ )
GoDaddy -> SAVE 30% on any available .COM, .NET or .ORG - Use source code NC5D9A when you check out.
[This DOMAIN SALE ends 3/8/2012 at midnight (Pacific Time). Plus ICANN fee of $0.18 cents. Discount is based on list price for new first year registration prices. Not applicable to bulk domain purchases, renewals and transfers of 50 or more.]
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Another Offer from Godaddy:
SPECIAL OFFER! $1.49 DOMAIN NAME! Register any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $1.49* Code: LEAP149
Da, eu am cumparat ieri cu LEAP149. Inseamna ca l-ai mai folosit o data. Si, bineinteles, a fost cod pt plata cu cardul, nu cu Paypal.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Imi suna mie cunoscut. Zhao, de ce l-ai mai pus?
Godaddy: Move your website to the top of search engines. Save 20% on Search Engine Visibility from GoDaddy.com! Enter code SEEME20 at checkout, or click Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials for the deal and the details.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)