Dar de serviciiseo,org ? Inca mai astept o parere. initial credeam ca thread-ul este dat uitarii, dar vad ca mai sunt persoane active si aici, nu doar in bar, lobby:d
Dar de serviciiseo,org ? Inca mai astept o parere. initial credeam ca thread-ul este dat uitarii, dar vad ca mai sunt persoane active si aici, nu doar in bar, lobby:d
Signatura lipsa
well, stii cum e, cine ofera "servicii seo" nu are nevoie de emd .org pentru a ranka in topdaca ar fi fost un com sau net mai discutam de brand... deci, valoare 0 consider.
E domeniu brandabil, pt un shop sau portal. Merge pe mai multe nise, inclusiv cea de caini. Eu l-as cumpara daca as avea nevoie de un brand.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
0. E un domeniu inutil pt business.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
0. Inutil.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Un appraisal pentru filme-online.org vă rog, ca și potențial...
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
offtopic; un domeniu activ si cu potential mare http:// www. jocuri-online-jocuri-gratis-jocuri-copii.ro
Am vazut ca se vindea filmeonline.net cu 50euro, deci filme-online.org maxim pretul de inregistrare.Un appraisal pentru filme-online.org vă rog, ca și potențial...
Va rog frumos sa mentineti thread-ul curat si sa nu mai adaugati offtopic-uri!
1. serviciiseo.org - 8,5 $
2. dog.ro - 420 $
3. filme-online.org - 15 $
4. asigurarerca.biz - 8,5 $
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
o apreciere pentru jurnalism.org ?![]()
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)