Deci profesii banoase -> domenii banoase. Corect
Am uitat de Dentist .ro un domeniu care s-a dezvoltat foarte frumos, chiar l-am folosit de cateva ori (nu am nici o legatura cu ei).
Deci profesii banoase -> domenii banoase. Corect
Am uitat de Dentist .ro un domeniu care s-a dezvoltat foarte frumos, chiar l-am folosit de cateva ori (nu am nici o legatura cu ei).
Am si eu o intrebare pentru voi. Am un prieten care are un domeniu. Domeniul este numedomeniu.ro si numele firmei este nume domeniu servicii romania
Firma este interesata de acel domeniu pentru ca este numele ei. Cam ce suma credeti ca ar trebui sa ceara pe acel domeniu? Firma se ocupa cu echipamente de protectie. Eu am zis in jur de 1500E. Voi ce credeti?
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Prea putin irelevant. De ce 1500 EUR? Daniel, scrie concret numele domeniului vizat, suma de 1500 EUR mi se pare destul de mare in orice caz ar fi. Chiar si daca ar fi protectie.ro (presupunand asta). Scrie concret numele, este mult mai usor si mult mai bine din punct de vedere al aprecierii valorii domeniului.
Andrei
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
smartprotect.ro este domeniul si numele firmei este Smart Protect Servicii Romania parca. E o suma la care m-am gandit pentru ca firma respectiva are nevoie de acel domeniu. Nu stiu daca e mult/putin, de asta intreb si aici.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Cat credeti ca valoareaza:
driftinggames.net - 33 000 cautari exacte
dinosaur-games.net - 90 000 cautari exacte
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
Daca se poate si pentru:
batman-games.net - 240.000 exacte
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
Valoreaza ceva PcTablet.info? Sunt 22.200 cautari globale lunare exacte si 3.350.000 extinse
Multam.
poate reactivam threadul, valoare pentru masini.net, vechime 15 ani, din 1998-10-26, fara drop ?
Uau! Cum ai reusit sa inregistrezi domeniul respectiv?
Avand in vedere ca se cam poate face orice pe el, inclusiv un portal de genul automarket.ro, cred ca orice discutie trebuie sa inceapa de la un minim 2.000 eur.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)