am pus mana pe: penal.info ( com cumparat in 1999, net in 2002 si org in 2001 ) ( vad ca netu e scos pe 4000 de euro la sedo )
am mai pus mana si pe bran.info ( com luat din 1996, net din 1999 si org din 2004 )
penal.info se preteaza atat pentru site in .ro cat si pentru versiunea in engleza ..
Cat despre bran.info ... fie site cu si despre statiunea din romania, fie luat ca si cuvant in engleza despre: Bran - Wikipedia, the free encyclopedia
Astept pareri ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
La Bran.info exact aceeasi suma am estimat si eu ... am scos la vanzare de ceva vreme deja cu pretul respectiv .. dar am zis sa cer si o a doua parere privind estimarea ...
cat despre penal ... clar se merita global, dar ma gandeam si acela tot la un minim de 200 de EUR.
Mersi pentru estimari. O zi faina.
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
da, al meu a fost anunturiauto.org. Interesul pentru org e slabut ... si desi domeniu in sine prezinta potential nu prea sunt cumparatori ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)