Am cautat foarte mult timp ceva brandabil, care sa sune bine, sa creeze un sentiment placut, sa fie memorabil, sa nu creeze confuzie, etc, dar tot ce imi placea era ocupat, , mamicata nu mi-a placut cum suna, parca are ceva de indepartare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cam cat credeti ca ar valora domeniul afaceri.info ?
Neste' pareri va rog pentru urmatoarele :
best-sex.net (da, stiu.... e cam neortodox)
1class.org ( ceva in genul first class se vrea a fi)
2daynews.org
Danke
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sunt foarte curios cat valoreaza, dupa parerea voastra, wptricks.info cu tot cu content.
in progress...
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Cam cat credeti ca valoreaza rezultatebacalaureat.com si ciufulici.net ( ma gandeam sa fac un blog de divertisment)
Andrei, daca se poate, o parere si la wptricks.info, te rog.Multumesc!
in progress...
Mihai, ai cam gresit threadul. Aici se fac aprecieri fix numai pentru valoarea domeniului. Nu si a continutului. Dar daca vrei un sfat prietenesc, cel mai bine dezvolta-ti-l tu, vei ajunge sa castigi cu el mult mai mult decat maruntisul pe care l-ai lua acum vanzandu-l.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)