O parere pentru termostate.net ?
O parere pentru termostate.net ?
l-ai primit gratis ieri si il evaluezi azi? Doamne ce oameni...
gamblingportal.ro ?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Scuza-ma Kidu, nu doresc sa il vand daca asta crezi, ti-am explicat ce vreau sa fac pe el pe messenger, eram doar curios sa vad cat valoreaza. Mai sunt aproape 2 luni si expira, faptul ca am cerut o apreciere a domeniului ma poate face sa ma gandesc daca sa il reinoiesc sau nu.
Ultima modificare făcută de Vali Mihalcea; 24th October 2011 la 21:44.
~ 80 e
vorbim.info - nimic, .net/org sunt libere, din start nimeni nu ti-ar da mai mult decat taxa de inregistrare pe el.
rezultatefotbal.eu - personal as lua rezultate-fotbal.net care este liber, deci nu ti-as da mai mult decat taxa de inregistrare pe el atata timp cat o varianta similara .net este libera. Dar din experienta mea stiu ca mai sunt persoane care prefera domeniile fara "-" in cazul asta cred ca poti sa il dai la ~20-25 euro, asta daca sti cui sa il vinzi.
~20 euro
Taxa de inregistrare. Nu valoreaza mai nimic din mai multe motive. Foarte multe extensii importante nu sunt luate (.com la varianta legata e libera, .ro la varianta aleasa de tine e libera) putine cautari, domeniu de 20 de caractere si ar mai fi si altele...
poate suna bine dar pana nu faci ceva pe el ca sa ii creasca valoarea nu o sa valoreze nimic niciodata.
@val33ntyn: nu credeam ca trebuie sa fac teoria chibritului, in momenul in care am oferit gratis acele domenii am facut-o in ideea ca cineva are timp sau poate are idei mai bune decat mine cum sa le dezvolte. Faptul ca tu l-ai repezit sa il iei apoi sa te intrebi daca merita sa il reinoiesti este minim penibil.
@Cristi: am avut o multime de domenii pe termice (fiind de profesie) asteptand reinvigorarea pietii, dupa cateva discutii cu oameni destepti in termice si constructii am concluzionat ca nu se va intampla prea curand, asa ca am lasat-o balta. Imi amintesc discutii pe un domeniu cu centraletermice, acum cativa ani ii dadeam 5-6.000e instant, acum nici 500e nu se justifica, pentru simplu motiv ca nu se mai fac bani in domeniu. Cei care au avut un pic de minte s-au mutat pe domenii conexe mai de nisa gen radiatoare decorative, boilere, solare, etc pentru ca pot lucra cu adaos comercial mai bun.
on topic: curs-valutar.org ? 2nd best in nisa lui, 368.000 cautari exacte lunare. il vrea cineva si nu am nici o idee ce preturi sunt in domeniul acesta.
Buna ziua, as dori si eu sa aflu un pret pentru domeniul horoscop-urania.eu - Are 165.000 cautari lunare exacte ! Celelalte domenii sunt toate ocupate..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)