Pagina 17 din 94 PrimulPrimul ... 715161718192767 ... UltimulUltimul
Rezultate 161 la 170 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

E un domeniu care se poate dezvolta binisor daca exista intr-adevar idei interesante, din cauza asta l-am si cotat personal la un pret de inceput de 25 EUR. Eu nu inteleg, daca nu esti interesat sa comentezi ceva legat cu adevarat de aprecierea domeniului respectiv de ce intervii aiurea? Daca nu te intereseaza, poti gasi N alte thread-uri dedicate lucrurilor care ar trebui sa te intereseze cu adevarat in lumea online!

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Chiar nu stiu de ce crezi ca ti-ar da cineva mai mult de 10$ pe domeniul asta, cand, cu putina imaginatie, poti gasi N combinatii de domenii libere atat pe .com cat si pe .net, .info, .org.

Eu nu pot inteleg oamenii care la nici 10 minute dupa ce cumpara un domeniu vin si intreaba cu cat il pot vinde. Tu pentru asta l-ai cumparat? Sa faci bisnita cu el? Cate milioane de dolari credeai tu ca valoareaza?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    E un domeniu care se poate dezvolta binisor daca exista intr-adevar idei interesante, din cauza asta l-am si cotat personal la un pret de inceput de 25 EUR. Eu nu inteleg, daca nu esti interesat sa comentezi ceva legat cu adevarat de aprecierea domeniului respectiv de ce intervii aiurea? Daca nu te intereseaza, poti gasi N alte thread-uri dedicate lucrurilor care ar trebui sa te intereseze cu adevarat in lumea online!
    De unde ai dedus tu ca nu sunt interesat de aprecierea domeniului respectiv? Eu mi-am spus parerea personala si la cat l-as aprecia. Tu ai spus 25 euro, eu am spus 10$. Diferenta dintre posturile noastre? Niciuna. Am inchis subiectul.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Giovanni este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2006
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Hai sa incerc si eu cu unul, 2012theendoftheworld.net .

~368,000 cautari exacte lunare (la momentul asta)
    Reg fee
    Eventual nici ala.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

In primul rand tinand cont ca toate extensiile precum .com , .net, .org, .co, .info, .co.uk sunt ocupate inseamna ca prim factor ca valoreaza ceva mai mult de $10 (aviz FinalDestiny, o sa revin la tine imediat). In al-2lea rand aceasta nisa este un trend care va primii un boom extraordinar in anul ce urmeaza, respectiv o explozie de cautari in 2012. Se pot analiza cateva grafice oferite de tot felul de tool-uri, inclusiv AdWords Keywords Tools. Pe de alta parte, domenii precum:
    122012endoftheworld.com 5000euro
    2012endoftheworld.me 500euro
    endofworld2012.org 5000usd
    the-end-of-the-world.info 5000usd
    etc.
    Sunt preturile care incep la licitatii. Si da, aici intervine si factorul acela ca: inca nu sa si oferit suma asta pentru toate "N variantele", insa balanta e undeva la mijloc. Nu valoreaza nici $10, nici 2500, nici 5000.. ci undeva intre, dupa parerea mea $xxx privind trendul ascendent pentru un viitor apropriat. Na ca am facut si eu o analiza pentru el, repet e o viziune de a mea respectiv analiza, nimeni nu va sti exact adevarata valoare.

@iSKY: Apreciez feedback-ul tau facut intr-un mod civilizat si ma bucur foarte mult pentru asta.

Chiar nu stiu de ce crezi ca ti-ar da cineva mai mult de 10$ pe domeniul asta, cand, cu putina imaginatie, poti gasi N combinatii de domenii libere atat pe .com cat si pe .net, .info, .org.

Eu nu pot inteleg oamenii care la nici 10 minute dupa ce cumpara un domeniu vin si intreaba cu cat il pot vinde. Tu pentru asta l-ai cumparat? Sa faci bisnita cu el? Cate milioane de dolari credeai tu ca valoareaza?
    @FinalDestiny: Tinand cont de imprejurari si de respectul reciproc, nu conteaza cine e si cum e, fiecare are dreptul sa fie respectat la fel. Tin sa iti raspund pe un ton mult mai calduros. Te iau putin mai usor decat m-ai luat tu.. si anume: Daca nu ai PIC de habar in ceea ce afirmi, vei pierde foarte mult in viata (trecand peste varsta ta). Pe internetul asta, pe langa faptul ca exista si altceva decat publishing, exista multe alte ramuri foarte importante. Daca nu le cunosti, nu te afirma, mai ales pe un ton superior si mai ales daca nu cunosti persoana cu care discuti, sau cu care ai vrea sa discuti (multe or sa-ti taie craca dupa primele 6 litere scoase/scrise de tine). Asta e principala problema la tineret (si eu sunt tanar, dar incerc sa ma adaptez: daca ploua, iau un taxi.. daca e soare posibil sa fac un gratar, daca ninge posibil sa ma dau cu sacul) si nu neaparat in zilele de astazi pentru ca nu am trait acum 50 ani sa vad cum o fost, ci in general.. exista acele aere de superior, pe cand usor usor daca nu exista redresare se moare cu regretul. (vorba aia: traiesti cu speranta, mori cu regretul) Mai dezvoltat: Traiesti cu speranta ca stii si ca esti bun, dar defapt mori cu regretul ca nu ai realizat nimic. Nu e offtopic, insa ti-am adus un contra argument daca tot ai facut referire la persoana mea.
    Si sa nu te uiti peste tot felul de tool-uri trusted care NU iti prezic, ci iti expun trendurile de-a lungul trecutului, e de logica faptul ca sunt atatia cretini pe lumea asta care se vor panica.. sau cel putin informa cu privire la sfarsitul lumii. Plus ca e o cautare corecta dpdv gramatical.
    Cu referire la imaginatie, e vorba de EXACT KEYWORD MATCH, nu ma intereseaza viziunile tale brandabile. Trecand mai departe, ai avut dreptate intr-o privinta: ca numai ce l-am gasit liber si l-am prins dupa "11 records have been archived since 2007-03-20", respectiv 2 drop-uri si 3 registrari schimbati.

PS: Nu sunt pe forumul asta sa te educ, nici pe tine, nici pe altii ca tine.
    Ps2: Cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, am scris asta la o ora destul de .... ok
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 27th December 2010 la 03:58.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca "Final Destiny" [destinu' final] spune ca asa putin valoreaza un domeniu despre un potential sfarsit al lumii, e clar ca prindem 2013. Pana atunci, cu monetizare cu cap poate scoate mii domeniul asta!

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Daca "Final Destiny" [destinu' final] spune ca asa putin valoreaza un domeniu despre un potential sfarsit al lumii, e clar ca prindem 2013. Pana atunci, cu monetizare cu cap poate scoate mii domeniul asta!
    +1. De curand am vazut pe DP ca a dat cineva un site cu o singura pagina, despre 2012 end of world (avea astea si in domeniu) la un pret peste $5000. Deci, totul e posibil.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar eu mi-am spus simplu parerea. Si eu am cautat nisa asta si chiar am gasit un domeniu interesant(daca nu chiar ala, nu mai stiu sincer), dar nu mai stiu de ce m-am razgandit. Eu zic ca un domeniu se vinde macar dupa ce are cateva luni vechime si ceva vizitatori. Eu nu am zis niciodata ca domeniul nu are potential sa il vinzi cu cateva mii, chiar are. Dar intai trebuie sa dezvolti ceva pe el, sa stie lumea de el.

Din nou, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, eu doar mi-am spus parerea despre domeniul inregistrat pe 26 decembrie 2010 si la care a fost ceruta o opinie legata de vanzarea lui tot pe 26 decembrie 2010.. Inca o propozitie si termin: Daca era asa bun domeniul, eu zic ca se inghesuiau mai multi pentru el si nu ramanea liber.

Sa aveti o zi placuta,
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Daca era asa bun domeniul, eu zic ca se inghesuiau mai multi pentru el si nu ramanea liber.
    In marea majoritate a cazurilor asa este . Insa exista si situatii in care se pot gasi domenii libere valoroase . In martie ac am achizitionat un domeniu ce era liber . In decembrie am primit pentru el o oferta de 1200 $ .

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar eu mi-am spus simplu parerea. Si eu am cautat nisa asta si chiar am gasit un domeniu interesant(daca nu chiar ala, nu mai stiu sincer), dar nu mai stiu de ce m-am razgandit. Eu zic ca un domeniu se vinde macar dupa ce are cateva luni vechime si ceva vizitatori. Eu nu am zis niciodata ca domeniul nu are potential sa il vinzi cu cateva mii, chiar are. Dar intai trebuie sa dezvolti ceva pe el, sa stie lumea de el.

Din nou, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, eu doar mi-am spus parerea despre domeniul inregistrat pe 26 decembrie 2010 si la care a fost ceruta o opinie legata de vanzarea lui tot pe 26 decembrie 2010.. Inca o propozitie si termin: Daca era asa bun domeniul, eu zic ca se inghesuiau mai multi pentru el si nu ramanea liber.

Sa aveti o zi placuta,
    Pai si cine o zis ca nu s-au inghesuit si acum mai multi decat iti imaginezi? Esti in lumea ta copile, nu te supara ca iti zic asta. Insa pui niste intrebari si vi cu niste argumente egale cu pamantul.
    O zi placuta sa ai.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Hai sa incerc si eu cu unul, 2012theendoftheworld.net .

~368,000 cautari exacte lunare (la momentul asta)
    De fapt pentru exact match "2012 the end of the world" Google arata doar 2400 de cautari lunare, costul per click fiind de 5 centi...

Eu nu m-as baza prea mult pe ceea ce ofera Google. Acest tool are mari lacune...

Si un alt lucru. Trendurile imi arata doar un spike atunci cand a fost lansat filmul "2012", in rest nimic serios.

Google Trends: 2012 the end of the world

Statistici de căutare

Nu ma pricep prea tare la domenii dar eu nu as da niciodata mai mult de 50 USD pe un astfel de domeniu.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 17 din 94 PrimulPrimul ... 715161718192767 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •