Pagina 9 din 94 PrimulPrimul ... 78910111959 ... UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Da, despre masinile industriale este vorba, insa daca ma uit pe cuvintele cheie ale celor care au ajuns pe siteul nostru sunt mai multi cei care au ajuns cautand "masina de spalat" decat "masina de spalat industriala". Majoritatea sunt manageri de hoteluri, restaurante, etc, in varsta si neimprieteniti cu Google asa ca cel putin keywordul asta stiu sigur cu ce se mananca.

Ps: Felicitari pt freehugs.ro, voiam sa-l iau eu, e primul domeniu speculat cu privire la viitor pe care l-am vazut aici Cunosc zeci de persoane care au realizat campanii Free Hugs, ar fi fost interesant sa fi scris pe pancarde sau pe tricouri FreeHugs.ro.
    1. Atunci e de bine, poti avea succes mare pe nisa pentru ca lucrezi cu oameni business.
    2. Poate pe viitor va scrie, in functie de promovarea pe care i-o ofer. Toate domeniile pe care le detin sunt disponibile vanzarii pentru sumele reale. Oricum asta este mai mult ceva de suflet asa ca va fi nevoie de multe zerouri pentru a ma convinge cineva sa i-l dau.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Dext3r este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th November 2010
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

-areafile.com
    -myxtfile.com
    -sursamea.com
    -scriptleech.org

Este al III-lea post cand va cer sa imi apreciati si mie o valoare la aceste domenii.....

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Dext3r Vezi Post
    -areafile.com
    -myxtfile.com
    -sursamea.com
    -scriptleech.org

Este al III-lea post cand va cer sa imi apreciati si mie o valoare la aceste domenii.....
    $9.48 / buc.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    $9.48 / buc.
    Dar la ale mele te poti exprima? Cele .ro postate in pagina anterioara.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Eu as plati:

- bakerolls.ro (rondele prajite) - 50 Euro
    - freehugs.ro (o chestie care in Romania e la inceput, inca, dar va evolua - vedeti pe youtube) - pret de domeniu nou
    - mobilaveche.ro - pret de domeniu nou sau 200 Euro daca am o afacere de anticariat.
    - backrolls.ro (aici am gresit cand am vrut sa iau primul domeniu insa are o traducere in engleza - "invartire inapoi" - o schema la surf si skateboarding) - pret de domeniu nou
    - bravo-girl.ro - nu l-as lua deloc (probleme Trademark)
    - eturistic.ro - Maxim 250 Euro
    - n2.ro - maxim 150 euro.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

$9.48 / buc.
    De acord cu privire la domeniile enumerate... din pacate...
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

eturistic.ro - Eu iti dau sugestii moca, ca tu sa le pui la vanzare apoi? Gust amar.. daca nu-l poti dezvolta atunci da-l mai departe free, cu taxa de transfer platita de urmatorul.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

eturistic.ro - Eu iti dau sugestii moca, ca tu sa le pui la vanzare apoi? Gust amar.. daca nu-l poti dezvolta atunci da-l mai departe free, cu taxa de transfer platita de urmatorul.
    Pai daca ceri o opinie aici, inseamna ca-l si vinzi? Eu la ce-am cerut pana acuma oricum n-am de gand sa le vand ci am cerut mai mult de curiozitate (sau ca sa vad cum ii vad altii potentialul).

Hai sa mai incerc eu cu unul La cat ati evalua pariuri.org ? Si daca s-ar putea cu analiza cum o face Broscoi ar fi perfect. Daca nu, nu-i bai merge si pret doar asa.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 17th November 2010 la 17:48.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Pai daca ceri o opinie aici, inseamna ca-l si vinzi? Eu la ce-am cerut pana acuma oricum n-am de gand sa le vand ci am cerut mai mult de curiozitate (sau ca sa vad cum ii vad altii potentialul).

Hai sa mai incerc eu cu unul La cat ati evalua pariuri.org ?
    In alt thread eturistic.ro este pus la vanzare.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

In alt thread eturistic.ro este pus la vanzare.
    Dragos, eturistic.ro l-am luat pentru un proiect personal, insa fiecare dintre domeniile mele poate fi cumparat daca se face o oferta buna. NU intentionez sa fac asta in mod special.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Eu as plati:
    Cristi, incearca sa vezi si potentialul lor, mi se pare putin absurd pretul pentru primele doua domenii, cel putin.

- bakerolls.ro - rondelele prajite sunt un produs extrem de mult comercializat de catre 7days si nu numai. Daca vreodata cei de la 7days s-ar gandi sa faca un concurs pentru acest produs, atunci ar fi un domeniu potrivit, sau pur si simplu pot fi interesati chiar si asa in mod general. Eu unul il vad a avea un foarte mare potential si il estimez la minim 600e.

- mobilaveche.ro - referitor la pretul de domeniu - gandeste-te ca e un domeniu extrem de bun, cu keyworduri importante, pe o nisa ce poate face conversii bune. Gandeste-te daca ai avea o firma in acest domeniu si ai face magazin pe el, ai putea castiga enorm. Ce ai face in acest caz? Nu ai oferi pe acest domeniu cat ar trebui ci ai lua altul? Eu zic ca e cel mai potrivit pentru asta.

- freehugs.ro - la noi cum ziceam chestia asta este la inceput insa se practica. Fiind o activitate organizata pentru inveselirea oamenilor, una frumoasa la care se aduna tot mai multi adepti, in urmatorii ani garantez ca va lua amploare. Se poate face un portal pe acest domeniu. estimez domeniul la peste 200e in momentul actual insa nu sunt dispus sa il dau pentru ca stiu ca va avea o crestere mare

- bravo-girl.ro - in mod normal nu ai cum sa iei trademark pe cuvinte de dex si nici nu cred ca s-a facu asta. Cei de la ringier sunt cei mai neseriosi oameni cu care am putut discuta de cand sunt in online. In ultimul an i-am contactat telefonic si mi-au confirmat ca nu au nimic impotriva sa dezvolt un blog feminin pe acest domeniu, ca ei oricum au bravonet.ro ci nu bravogirl, iar siteul lor este dedicat fanilor, asa ca pot face site cu articole. Le-am spus ca am nevoie de o confirmare scrisa si au zis sa le trimit un email si mi-o vor atasa la raspuns. Am trimis, am aste[tat, am retrimis, am asteptat si ... nimic. Cand am sunat nu au mai raspuns, timp de 2 saptamani. Am dat mail din nou, saptamana trecuta, de aceasta data catre director si lafel, nu s-a raspuns. Tind sa cred ca atata timp cat ei nu au interesul sa raspunda la un telefon sau un email, nu este cazul sa imi fac probleme cu altceva. estimez domeniul la 200e

Nu vreau sa crezi ca ma pricep prea bine, incerc insa sa iti explic putin referitor la potentialul lor. Iti multumesc frumos pentru evaluare.

Pagina 9 din 94 PrimulPrimul ... 78910111959 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •