Pagina 7 din 94 PrimulPrimul ... 567891757 ... UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

daca nu este dezvoltat nu valoareaza decat taxa de inregistrare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Haos, mulțumesc pentru evaluarea domeniului.

La cât ați evalua un domeniu .org format din două cuvinte românești FĂRĂ liniuță între ele, keyword cu vreo 200k de căutări exacte pe lună pe nișa turism/informații ? Cei de la domaintools zic că domeniul a mai fost înregistrat acum vreo 3 ani. Extensiile .com, .net, .info sunt luate. Până și domeniile formate din cele două cuvinte dar cu liniuță (.com, .net, .org) sunt luate.

Tocmai ce mi-a scăpat rezultate.info (l-am găsit acum ceva timp când era liber și am uitat de el) și a fost înregistrat de altcineva. Din curiozitate, la cât l-ați evalua?

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Am luat zilele trecute la sugestia lui Broscoi (caruia ii multumesc din nou) pariazaonline.com . As dori daca se poate o estimare (am de gand sa-l dezvolt oricum, dar mai mult vreau sa vad parerile voastre pentru a le compara cu a mea ).
    O sa-ti dau chiar eu o estimare . Poate unii se ghideaza prea mult dupa numarul de cautari exacte si de aceea au anumite evaluari . Pentru mine brandabilitatea, mesajul ( comercial ) transmis publicului este mai important decat numarul cautarilor pentru keyword. Estensia este potrivita . Nisa este una f . buna . Spre deosebire de domenii bazate keyworduri cu cautari precum pariurionline.com ( un domeniu foarte bun ) a caror valoare nu este influentata foarte mult de siteul dezvoltat pe el , PariazaOnline.com are nevoie de sprijinul siteului , dar odata primit brandabilitatea ii va permite o cresterea valorica semnificativa . Ma refer desigur doar la numele de domeniu ( gol ) .
    Apreciez domeniul in prezent la 250-300 $, dar cu potential enorm de crestere .

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Ce n-am vazut eu cand am facut evaluarea e ca PariazaOnline s-a luat deja si pe net si pe info ; le-a luat cineva care jongleaza cu domeniile . Cel de pe net e si el un domeniu bun deoarece net e foarte potrivit cu Online . Oricum e un plus pentru PariazaOnline.com .

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Ce n-am vazut eu cand am facut evaluarea e ca PariazaOnline s-a luat deja si pe net si pe info ; le-a luat cineva care jongleaza cu domeniile . Cel de pe net e si el un domeniu bun deoarece net e foarte potrivit cu Online . Oricum e un plus pentru PariazaOnline.com .
    Info si net le-am luat eu, erau pe listele mele de mult timp, impreuna cu .com-ul, dar mi-am amintit prea tarziu de ele.
    Cat despre plus, da, eu consider ca este un plus si pentru mine si pentru el ca la vanzarea lor pretul cerut va fi mai mare. (zic la modul general, ca Ursut vrea sa il dezvolte pe al lui). Cand domeniu e liber pe alte extensii ai sanse mai mici sa il vinzi pe al tau.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 12th November 2010 la 11:04.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

O parere despre domeniul masinidespalat.net va rog! Multumesc frumos!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

iSKY, tu ce faci? te lauzi cu domeniile astea doua, sau ce faci? Stii bine ca valoreaza mult, mai ales ca sunt luate toate extensiile.

De ex., la firma la care lucrez eu, o masina de spalat ajunge si dincolo de 10.000 de euro, asa ca daca te apuci sa suni clopotelul pe la astfel de firme si mai oferi si un serviciu in plus gen intretinere, gazduire, promovare sau asemanator, cred ca poti sa scoti sume cu trei zerouri
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    iSKY, tu ce faci? te lauzi cu domeniile astea doua, sau ce faci? Stii bine ca valoreaza mult, mai ales ca sunt luate toate extensiile.

De ex., la firma la care lucrez eu, o masina de spalat ajunge si dincolo de 10.000 de euro, asa ca daca te apuci sa suni clopotelul pe la astfel de firme si mai oferi si un serviciu in plus gen intretinere, gazduire, promovare sau asemanator, cred ca poti sa scoti sume cu trei zerouri
    Da, insa asta poate in cazul masinilor de spalat industriale. Pana sa citesc ce ai scris tu nu vedeam nici un potential la acest domeniu, dar acum parca mi s-au ma deschis putin ochii, da totusi.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Dext3r este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th November 2010
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna seara baieti! Doresc si eu o aproximare la domeniile:

-areafile.com
    -myxtfile.com
    -sursamea.com
    -scriptleech.org
    Ultima modificare făcută de Dext3r; 14th November 2010 la 19:43.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post

Salut Liviu ... Nu vroiam sa ma laud, nu imi sta in fire aceasta caracteristica ... o detest chiar! Ma interesa sa aflu si aprecierile voastre. As putea sa scriu aici intreaga mea lista de domenii, insa pentru unele am appraisal profesional, pentru altele nu am decat unul personal, iar la unele dintre ele mai "divertismentez" si pe aici, pentru a afla din parerile voastre!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Pagina 7 din 94 PrimulPrimul ... 567891757 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •