Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Cateva domenii ieftine

Vizualizare arbore

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Cateva domenii ieftine

Am cateva domenii pe care nu sunt dispus in momentul de fata sa dezvolt websiteuri asa ca prefer sa le vand. Am destule proiecte care necesita munca, deci nu mai am timp de altele noi.

In dreptul fiecarui domeniu voi scrie cateva idei despre ce se poate dezvolta pe el. Domeniile au aproape un an vechime, multe fiind pe cale sa expire. O mare parte dintre ele vor fi prelungite daca nu se vand. Probabil va intrebati de ce sa nu le luati dupa ce le las sa expire, dar ar trebui sa tineti cont ca puteti beneficia de vechimea lor, care desi mica, poate conta.
    Pentru o parte dintre ele nu dau preturi ci astept oferte pe privat. Discutam acolo si alte informatii pivitoare la ele.

aman2.info - este ocupat pe com, ro si net - pentru ceva gen social sau matrimonial
    motociclism.info - ocupat pe net, com, ro, eu - pentru portal, blog, forum cu informatii despre motociclism
    motociclist.info - ocupat pe ro, com, eu - pentru informatii despre viata pe 2 roti sau blog personal de motociclist
    dictionarul.info - ocupat pe ro, com, org - pentru dictionar online
    dexul.info - ocupat pe ro, com - pentru dex online sau informatii privind dexul
    deprimat.info - liber pe restul - 4 usd
    din89.info - liber pe restul - pentru blog cu ce s-a schimbat din 89 incoace, sau informatii din anul 89
    referateonline.info - ocupat pe com, ro, net - pentru site de referate
    revolutia89.info - ocupat pe ro, com - informatii despre revolutia din 89
    sisteme.info - ocupat pe ro, com, net, org, biz si eu - sepoate face un blog cu review la tot felul de sisteme din diverse domenii, se poate monetiza prin vanzare de advertoriale
    thepoetry.info - ocupat pe com, net, org - pentru site de poezii in limba engleza
    traditii.info - ocupat pe ro, com, eu - se pote dezvolta un website cu informatii despre traditii

cunoaste.info - se da doar cu totul. se poate creea pe el un portal de cunoastere cu articole gen "stiati ca", sau un portal pentru teme, referate, etc
    Mai am un site nepromovat din categoria adult, tot.info , format dintr-un cuvant cheie relevant si cautat pe aceasta nisa. Detalii dau doar pe pm.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 18th October 2010 la 21:57.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare domenii ieftine si bune
    De iulianh în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2010, 22:00
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th July 2008, 13:03
  3. cateva domenii ieftine.
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th May 2008, 12:21
  4. Cateva Domenii...