ofer domeniul nuditati.ro + gazduire 100mb/1Gb trafic lunar contra promovarea destul de serioasa a doua site-uri: www.pescarinromania.ro si www.bodykits.ro. ma puteti gasi pe YM gabriel_enache78 sau pe mail la gabi@pescarinromania.ro.
ofer domeniul nuditati.ro + gazduire 100mb/1Gb trafic lunar contra promovarea destul de serioasa a doua site-uri: www.pescarinromania.ro si www.bodykits.ro. ma puteti gasi pe YM gabriel_enache78 sau pe mail la gabi@pescarinromania.ro.
tu glumesti nu?Vezi ca ai postat de 2 ori acelasi lucru.. cam mica oferta pentru o promovare serioasa
daca am postat de 2 ori acelasi lucru, scuze, rog un moderator sa stearga unul din topice. stiu ca am mai pus domeniul nuditati.ro la vanzare. acum il ofer contra promovare.
500 RON promovare pe www.pescarinromania.ro si 500 pe www.bodyparts.ro. Preferabil hosting de bannere pe www.pescuitul.ro, www.crapmania.ro, www.crap.ro, respectiv pe www.4tuning.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)