De vanzare urmatoarele domenii :
AgentieDeTurism.net
Patiserie.net
Astept oferte pe PM .
Multumesc .
De vanzare urmatoarele domenii :
AgentieDeTurism.net
Patiserie.net
Astept oferte pe PM .
Multumesc .
cat vrei pe agentiedeturism.net ?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
120 E .
Datele tehnice ale acestui domeniu conduc spre o valoare cu mult mai mare .
Multumesc pentru intrebare .
Nu vreau sa iti stric afacerea dar agentiedeturism.biz e liberiar 120e/un domeniu mi se pare foarte mult. E adevarat ca din pct de vedere seo e bine ca domeniu sa aibe keywords dar poti sa il ridici si daca nu are
![]()
Si patiserie.org este liber![]()
Respect opinia ta , aduc insa cateva argumente impotriva .
In principiu , cu cat sunt mai multe extensii luate pe keywordul respectiv cu atat mai bine pentru vanzatorul domeniului .
Totusi ,de la extensia net la extensia biz este o mare diferenta valorica datorata popularitatii (in randul userilor ) , notorietatii , etc
Uita-te la raportul de valoare intre LLL.net :LLL.biz .
In plus fata de aspectul puterii unei extensii , mai intervine si intarirea/completarea mesajului keywordului prin extensie . Keywordul si extensia e un tot unitar si impreuna trebuie sugereze ceva , sa descrie proiectul care sta sau va sta in spatele numelui domeniului .In cazul de fata , extensia net sugereaza accesibilitatea online , e ca si cum ai afirma agentie de turism online .
Afacere.biz are sens , deci daca vindeam afacere.net , atunci disponibilitatea domeniului afacere.biz era un argument serios .
Valoarea domeniului agentiedeturism.net si patiserie.net sta in potentialul comercial ( valoarea comerciala ) ce poate fi exploatat . De aceea extensia patiserie.org e liber . Pentru activitati comerciale extensia .org , de regula , este ultima care se ocupa .
Cineva mi-a spus recent ca atunci cand apreciaza valoarea unui domeniu se gandeste in primul rand daca el ar dezvota un proiect pe acel domeniu . Altcineva spunea ca se gandeste mai intai de toate la cati (potentiali ) cumparatori cunoaste .
Gandeste-te la astea si-ti vei da seama ca pretul nu e mare .
Da , ai dreptate si merci frumos pentru raspuns , si apropos de patiserie , un domeniu ca "pastiser.ie Disponibil! Comanda ACUM" crezi ca ar fi bun ? nu ma intereseaza pentru mine doar mi-a venit ca idee, daca vrei poti sa il iei
si ti-am mai lasat niste idei pe pm
![]()
Păcat ca nu te intereseaza agentiedeturism.net si patiserie.net ,deoarece ţi-as fi recomandat ori domeniul meu ,agentiedeturism.net , ori agentiedeturism.com , e adevărat la un preţ ceva mai mare .
Un coleg de pe forum imi spunea recent ca e in faza finală cu un proiect amplu şi ca îi este necesar un domeniu premium . Cu alte cuvinte , proiectele mari cer domenii bune , iar patiser.ie , agentie-de-turism.eu ca şi celelalte invocate de tine sunt şi ele soluţii potrivite ,dar pentru siteuri mai mici , cu buget mic .
Nici disponibiltatea keywordului agentie-de-turism pe .eu, org, biz ( pe ro,com,net,info fiind luate ) nu e un argument intrucât valoarea unui domeniu scade proportional cu numarul de cratime .Altfel , din pdv SEO , toate sunt bune , dar nu ăsta e rolul exclusiv al unui nume de domeniu .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)