Vand friendlyseodirectory.com .
A fost un director pe el dar am pierdut continutul site-ului. NU este banat google/adsense.
Transfer gratuit la namecheap. Expira pe 12/06/2009 ( este in acele 45 de zile ).
Cea mai buna oferta primita castiga.
Vand friendlyseodirectory.com .
A fost un director pe el dar am pierdut continutul site-ului. NU este banat google/adsense.
Transfer gratuit la namecheap. Expira pe 12/06/2009 ( este in acele 45 de zile ).
Cea mai buna oferta primita castiga.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Expira pe 12/06/2009
lol?a expirat deja ?![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Da, este in perioada de gratie, dar asta nu inseamna ca nu-l pot reinnoi.
Probabil ca ai uitat cand l-ai inregistrat si te-ai incurcat in cifre: nu este 12 iunie, este 06 decembrie. Mai raman 4 luni pina sa scapi de el si sa expire inregistrarea.
Cand domeniul ajunge in "perioada de gratie", altfel spus "redemption by the registry", nu poti sa ii faci modificari, deci implicit sa il vinzi. Trebuie mai intai sa il scoti de acolo, bineinteles prin plata unei sume care de obicei este mult mai mare decat pretul platit pentru reinoire, dupa care poti sa faci modificarile pe care le doresti, inclusiv transferul catre o alta persoana.Updated Date: 21-dec-2008
Creation Date: 06-dec-2008
Expiration Date: 06-dec-2009
In cazul Namecheap, procedura este un pic altfel (de obicei imediat dupa ce domeniul expira, el intra in "redemption"):
What is domain redemption status?
After domain expires we allow 27 days of grace period in which you can renew (i.e. reactivate) domain from the expiration date. After the 27 days the domain may be placed into auction for a week, if not sold (rarely do the domains get sold at auction), then it is placed into redemption by the registry. Once in redemption, there is an additional fee of $200 for reactivation. So it's total $200 + the renewal cost for the domain. If the domain is still not renewed, then after 80-85 days in the status of redemption it's made available for everyone again.
Da, mersi Mike, greseala mea. Site-ul expira in Decembrie, am confundat luna cu ziua. Asa imi apare pe Namecheap 12/06/2009 .
Scuzele mele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)