revelion-2010.com .org libere si alea![]()
revelion-2010.com .org libere si alea![]()
Si daca il iau ce fac? La anu' il las sa expire si imi iau revelion 2011? Cand o sa va iasa din cap prostiile astea de domenii? Ia frate un domeniu cu keyword revelion si il folosesti pentru toti anii, nu iei unul in fiecare an, promovezi, apoi il lasi sa expire si cand tragi linie observi ca nu prea ai rezultate.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@Edy
Bine ai zis.
Acu no offence pt oferta: nu ti se pare ca e cam tarziu? Rezervarile au cam inceput din august-septembrie.
Efectiv nu e timp sa il mai aduci intr-o pozitie rezonabila inainte de eveniment.
De paste ai ceva?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
edy2006, dar tu nu te uiti cand a fost postat ultimul reply? 1nesco idem. Omul a postat in ianuarie, iar voi ati inviat un topic MORT.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ioooooi. 500 de scuze!
Ma duc sa ma indop cu cafea si nu mai comentez nimic timp de 2 ore starting now.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ma mai uit cateodata, dar uneori sunt asa de prins in citit threaduri incat ajung la cele featured din josul paginii.
Pentru frustratul "destept" care mi-a dat la reputatie "Stai jos" i-as recomanda sa inghita si sa taca data viitoare daca nu are ceva concret de zis.
Ultima modificare făcută de edy12006; 19th November 2010 la 19:28.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)