Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Domeniu vechi vs. domeniu nou

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    428
    Putere Rep
    22

Implicit Domeniu vechi vs. domeniu nou

Am un blog nisat creat acum vreo 5 ani, dar de aprox 2 ani nu am mai postat nimic pe el. Am cateva zeci de articole adunate de-a lungul timpului, dar in rezultatele Google nu sta bine, nici nu m-am concentrat prea mult pe asta in trecut.

Acum as dori sa ma reapuc de treaba, si as dori sa folosesc din nou articolele vechi, cu unele modificari la ele, mai mici sau mai mari, depinde de fiecare articol in parte (inainte scriam si multe prostii, si acum vreau sa le corectez ).

Am investit ceva timp la momentul respectiv sa le scriu, si acum practic ele stau degeaba.
    Daca as continua direct, venind cu alte articole noi, mare parte din articolele vechi ar fi pur si simplu inutile, ca nu sta nimeni in ziua de azi sa rasfoiasca un blog in cautarea de articole vechi (eu cel putin asa cred).
    In plus, mi s-ar parea ciudat sa apar dupa vreo 2 ani de absenta totala, continuand ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Sunt in dilema, caci ma gandesc ca domeniul actual poate m-ar ajuta mai mult pe partea de SEO, avand in vedere vechimea acestuia (nu stiu cat de importanta este vechimea unui domeniu, mai ales daca celelalte aspecte nu sunt puse la punct).

As avea varianta de a trece toate articolele pe "ascuns", pe urma sa le repostez unul cate unul, eventual sa modific si data publicarii, sa o pun pe cea din prezent, ori sa las data veche (ajuta la ceva in Google data postarii unui articol?)

Sau mai am varianta evidenta de a schimba cu totul domeniul web, si sa o iau de la zero folosind un nou nume de domeniu... eventual as putea sa folosesc o parte din vechile articole, imbunatatite, pe noul blog.

Doar ca, in varianta asta, as putea pierde din cititorii care isi mai aduc aminte de vechiul domeniu, si ar trebui sa reconstruiesc chiar tot de la zero. (pe vechiul blog adunasem vreo 2mii si ceva de abonati)

Ce abordare ati recomanda?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.719
    Putere Rep
    30

Implicit

sfatul meu: vezi intai ce s-a intamplat cu el dupa update-urile de anul asta, daca a scazut fa site nou. Daca a fost constant in SERP, mergi pe cel vechi.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    428
    Putere Rep
    22

Implicit

Sincer, nici nu mai stiu unde era inainte sa il abandonez.. deci nu prea am cu ce sa compar..

Oare as face ceva rau daca as trece toate articolele pe privat, pe domeniul actual, si pe urma sa le repostez, pe rand, imbunatatite?

Adica ar dauna cu ceva site-ului?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.719
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Sincer, nici nu mai stiu unde era inainte sa il abandonez.. deci nu prea am cu ce sa compar..

Oare as face ceva rau daca as trece toate articolele pe privat, pe domeniul actual, si pe urma sa le repostez, pe rand, imbunatatite?

Adica ar dauna cu ceva site-ului?
    de ce sa nu faci un 301? mai scrii articole si pe urma redirectionezi. Asa ai rezolvat problema.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    428
    Putere Rep
    22

Implicit

Sa mai scriu articole pe domeniul actual si sa fac redirect spre .... ?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.719
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Sa mai scriu articole pe domeniul actual si sa fac redirect spre .... ?
    Muti articolele pe aceiasi structura, faci redirect 301.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domeniu nou+site nou in combinatie cu Domeniu vechi+site vechi
    De florin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st February 2018, 17:39
  2. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th June 2017, 16:37
  3. Website pe domeniu vechi
    De AlexMar în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th August 2013, 13:15
  4. Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 27th January 2012, 16:14
  5. domeniu vechi neoptimizat sau domeniu nou
    De gyf_025 în forumul Google