Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Ce mi s-a intamplat ... am nevoie de parerea voastra

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit Ce mi s-a intamplat ... am nevoie de parerea voastra

Salutare!

Aseara nu aveam ce face, am intrat pe un registar international si am inceput sa caut domenii. Am gasit un domeniu bun zic eu liber si l-am inregistrat, am platit, am primit confirmarea tot ce trebuie. De dimineata primesc un mail de la ei ca pentru inregistrare trebuie sa le trimit o copie dupa card pentru verificarea identitatii, m-am conformat, mi-au raspuns ca e ok si ca o sa primesc email cand domeniul este inregistrat. Acum vre-o ora primesc un email de la ei ca domeniul nu mai este valabil, ca altcineva la inregistrat inaintea mea.

Acum intrebarea este voi ce ati face in situatia asta? ... eu ma gandesc sa caut un avocat din US sa-i prezint cazul si daca considera ca are sanse de castig sa ma reprezinte.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca nu e niciun secret sa ne spui si noua Registrar-ul , ca paranteza..
    Cu privire la ce ti s-a intamplat, tu aseara aveai domeniul in contul tau de registrar ? Puteai sa-l administrezi cum s-ar zice ? Adica ma intereseaza, ti l-au luat efectiv din cont dupa ce aseara l-ai platit si il aveai in cont ? Sau a fost in "pending" tranzactia ta si intre timp l-a luat altcineva ?
    Daca e prima varianta (il aveai in cont si ti-a disparut) atunci da poti sa incerci sa faci valuri, in a doua varianta insa n-ai ce face, nu-l aveai platit deci nu era inca al tau, ghinion.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Salutare!
    De dimineata primesc un mail de la ei ca pentru inregistrare trebuie sa le trimit o copie dupa card pentru verificarea identitatii,
    Dupa cardul bancar ?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    ....... De dimineata primesc un mail de la ei ca pentru inregistrare trebuie sa le trimit o copie dupa card pentru verificarea identitatii.......
    E tare chestia cu copia...
    Daca nu e firma serioasa mi-as face griji sa nu cumva sa verifice contul, nu identitatea cu copia de pe card.
    Au vrut copie fata-verso? Adica in momentul asta ei pot folosi cardul tau pentru plati online?
    Zi-ne si noua registrarul...

Teoretic exista posibilitatea ca un domeniu sa aiba in acelasi timp oricati cumparatori si sa-l primeasca doar cel care finalizeaza primul inregistrarea.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

E vorba de extensiile astea nou aparute? Majoritatea se castiga pe baza de bid la inceput, deci daca era vre-un domeniu cautat, n-aveai sanse sa-l inregistrezi direct. Daca e vorba de o extensie cunoscuta, spune despre ce registrar e vorba.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Daca ai trimis scan dupa partea cu cvv-ul, contacteaza banca si anuleaza cardul.
    Caut cu jingle.ro.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Daca ai trimis scan dupa partea cu cvv-ul, contacteaza banca si anuleaza cardul.
    Depinde si cine l-a cerut.
    De ex. parca si Hostgator mai cere asa ceva.
    Se practica destul de des sistemul acesta: pana acum un stiu sigur ca la unele hoteluri din vest iti cerea copie dupa card ca un fel de garantie daca pleci fara sa platesti sau daca ai stricat ceva.
    Chiar anul acesta o multinationala (peste 30 de tari in care are sedii) care are activitate in Romania mi-a cerut copie dupa CC ptr plata unei chirii lunare (chirie de birou, nu de domeniu sau gazduire web).
    Deci se practica.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Deci se practica.
    Se practica, se practica. Dar oare cat este de legal? Si aici nu o sa acuz neaparat de reavointa providerul de servicii. Dar ce se intampla daca un angajat mai "zelos" iti foloseste cardul?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Se practica, se practica. Dar oare cat este de legal? Si aici nu o sa acuz neaparat de reavointa providerul de servicii. Dar ce se intampla daca un angajat mai "zelos" iti foloseste cardul?

Cam este legal. Foarte multe hoteluri o practica daca te duci fara agentie, ca masura preventiva.
    Ba chiar unii iti cer/blocheaza o suma de bani de pe card de cum ti-au facut copia la receptie. Tot preventiv, ca sa nu faci, dupa ce ai stat si mancat la hotel de 5 stele in Paris timp de 5 zile, ce a zis Puthre. In general isi retrag cererea de plata sau restituie suma dupa vreo 2 saptamani. Ce-i drept si daca "faci urat" (ti-am platit serviciile, vreau garantia inapoi, te dau in juedcata ca imi blochezi niste bani si eu nu imi pot petrece cum doresc restul de concediu din cauza asta, o sa-mi platesti despagubiri) iti pot restitui in aceeasi zi. Probabil scrie in "TOS"-ul cazarii.

Ce se intampla... e clar ca hotelul n-o sa colaboreze cu autoritatile dupa ce tu vei reclama la politie ca ai dat copia la ei si ai apoi s-a facut o tranzactie online si ii suspectezi pe ei. E foarte clar ca nu vor furniza datele despre angajatii care au avut acces la date, nici chiar daca vor sta la receptie 2 agenti de politie tot timpul, sa le sperie clientii. Niciodata nu o vor face. E omul nostru, ce daca...

Dar cred ca ne-am dus in offtopic.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Cam este legal. Foarte multe hoteluri o practica daca te duci fara agentie, ca masura preventiva.
    Daca te prinde Visa ca stochezi oriunde CVV-urile clientilor te-ai lins pe bot de procesare cu cardul.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Parerea voastra
    De all3ss1o în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th April 2012, 07:43
  2. Astept parerea voastra
    De myspirit21 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th April 2009, 11:18
  3. salut am nevoie de parerea voastra pt situl care il testez
    De atlantiq în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 16th July 2007, 12:10
  4. Parerea voastra
    De Johnny21_J în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2007, 03:50
  5. Parerea Voastra
    De zgabu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th June 2006, 15:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •