Ce parere aveti despre aceste extensii ? .ws si .cc
De exemplu, eu vreau sa fac un blog despre muzica pe .ws, celelalte extensii sunt ocupate.
Se merita ? Are vreun dezavantaje in indexare/seo/cautare/etc ?
Multumesc!
Ce parere aveti despre aceste extensii ? .ws si .cc
De exemplu, eu vreau sa fac un blog despre muzica pe .ws, celelalte extensii sunt ocupate.
Se merita ? Are vreun dezavantaje in indexare/seo/cautare/etc ?
Multumesc!
orice extensie din 2-3 litere este ok la un site bine optimizat si promovat
pt publicul romanesc se recomanda .ro
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
.cc si .co.cc mi se par un 0 absolut. .ws poate ar merge cat de cat bine, dar nu inteleg de ce te-ai chinui sa cumperi keyword punct extensie aiurea cand nu e neaparata nevoie de keyword in url.
decat .cc si .ws as lua un .co.uk, org.uk
încearcă să te gândeşti la un nume, eu unul nu aş folosi .cc sau .ws.
Mai greu acum sa gasesti un nume bun pe .com/.net/.org/.us...![]()
Din ce am studiat eu (cele cu muzica), domeniile cu extensia .ws merg bine, chiar si cele cu .cc
Cred ca extensiile mai nepopulare gen .ws, .cc, etc conteaza numai in fata vizitatorului care se intreaba ce o fi aia .cc, fiind obisnuit cu .ro, .com, etc.
Parerea mea ca la alegerea extensiei trebuie sa se tina cont si de detaliile vizitatorului/traficului, nu numai de continut. De exemplu, daca vrei sa faci un site cu informatii despre agricultura si comert de produse, preferabil sa alegi .ro (Gheorghe atat stie probabil), iar daca vrei sa faci un site cu informatii despre bursa, actiuni si investitii, de perferat .biz sau .com
Si mai exact, ce dezavantaje au la seo, in fata motoarelor de cautare si companiilor de advertising domeniile cu extensia .ws ?
Ultima modificare făcută de Gangsta; 21st February 2009 la 20:59.
Nu este adevarat, conteaza destul de mult sa ai keywordul in domeniu, vei creste mai rpd in serp's. Nu stau sa dau detalii... dar cu cateva subdomenii create special pt anumite keywords-uri am depasit site-uri care nu aveau keywords-ul in domeniu dar aveau in titlu cuvantul si erau optimizate pt acel cuvant.
Am un domeniu .cc si va spun ca este OK, in cautarile .ro apare in primele 4 pozitii dupa cautarea care ma intereseaza, depasind site-uri cu .ro, .org, .net s.a.m.d.
Mie mi se par domenii cu reputatie "dubioasa", pentru site-uri cu chestii piratate sau de warez. Asta e perceptia mea. E posibil sa gresesc.
P.S. "Se merita"=incorect, "merita"=corect. Vad ca e o greseala din ce in ce mai deasa.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Primul lucru care mi-a trecut prin minte in momentul cand am vazut .ws, .cc, au fost site-urile de download muzica...deci tot ceva ''dubios''...ceva care nu inspira incredereMie mi se par domenii cu reputatie "dubioasa", pentru site-uri cu chestii piratate sau de warez. Asta e perceptia mea. E posibil sa gresesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)