evolution, thread-ul l-am inchis "cam repede" ptr. ca subiectul se incheiase.

Topicul a fost desprins de pe un alt topic ca o cerere a lui tataraseni. Site-ul nu a fost inscris la cererea lui, ci pentru ca in ziua respectiva am editat in aceea categorie adaugand tot ce era in asteptare.

Deasemenea, multe alt categorii au fost golite de mine de site-uri in asteptare. Crezi ca prin ceea ce am facut e un favor? Mai ales ca oamenii respectivi nu au postat pe forum.

Eu editez in DMOZ cam 5 ore pe zi. Si incerc sa adaug cat mai multe site-uri. Adaugarea nu o fac preferential ptr. ca la cat am editat in DMOZ deja nu pot spune ca am preferinte. Sint multi useri de pe forumul asta care au site-uri acceptate si care nici macar nu au fost trimise. Si nu preferential, ci ptr. ca anumite categorii trebuiesc populate.

Te asigur ca nu favorizez pe nimeni. Doar ca personal, nu pot adauga tot ce e in DMOZ. Iar daca adaug un site care intamplator e a unui user de pe forum, nu ar trebui sa se interpreteze ca favoritism.

# World: Română (15369 site-uri, 1830 noi
Asta e situatia actuala World/Română. Crezi ca se pot adauga in timp scurt toate site-urile astea cu o mana de editori?

Apoi, editorii care sint in DMOZ nu trebuie sa multumeasca webmasterii. Ci ar trebui sa adauge continut de calitate si care sa fie unic. Si nu e usor deloc.

Discutia se poate lungi mult si bine. Singurul lucru pe care as putea sa ti-l spun e ca nu sint adaugate site-uri la sugestia voastra. Iar daca o sa te uiti pe sectiunea asta, o sa observi ca asa am facut cu toate topicurile care cereau verificari de statusuri in DMOZ. Adica le-am inchis, dand in prealabil un mesaj lamuritor.