Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Se poate afla ?

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Din cate am observat eu (si va rog sa nu ma injurati daca am spus o prostie) sunt o gramada de directoare prin lume care folosesc datele din DMOZ. Am primit vizite de pe site-uri din cine stie ce tara, si programul WebCEO pe care l-am folosit pentru a verifica backlinkurile mi-a gasit linkuri pe niste pagini de care in viata mea n-am auzit...
    Bineinteles, asta dupa luni de zile.
    Eu zic ca merita bagat pagina in DMOZ, mai ales daca e cu continut in engleza.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Citat Postat în original de loredan Vezi Post
    "Am un website care are continut unic, si l-am submis in octombrie intr-o sub-categorie unde exista doar 6 websiteuri in acest moment si garantat editorul respectiv nu mai are nici un alt website de verificat in categoria respectiva (este o niche regionala si stiu pe toti cei din domeniul respectiv). De ce nu s-a intamplat nimic din octombrie? ei bine nu stiu raspunsul insa poate ai tu idee atata timp cat se pare ca ai cunostinte mai avansate in ceea ce priveste dmoz.
    Pai in Octombrie sau in tomana (asta e sigur) DMOZ a avut o problema anuntata peste tot. Niste servere cazute.

Am postat aici pe forum (si pe Softpedia) sa nu trimiteti site-urile, ptr. ca ele nu ajung la editori. Tot aici pe forum am anuntat si de cand se pot trimite site-urile spre adaugare.

Nu stiai de lucrul asta?
    Daca nu...e problema ta. Anunturile au fost facute. De mine cel putin.

"Imi plac oamenii care cred in mituri si nu stiu ce vorbesc. Au o sansa sa arate ceea ce nu cunosc."

Poti sa dezvolti un pic ideea , te rog?

Marius
    Cred ca am dezvoltat destul de clar ideea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

loredan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th May 2007
    Locaţie
    London, UK
    Vârstă
    48
    Posturi
    67
    Putere Rep
    35

Implicit

"Pai in Octombrie sau in tomana (asta e sigur) DMOZ a avut o problema anuntata peste tot. Niste servere cazute.

Am postat aici pe forum (si pe Softpedia) sa nu trimiteti site-urile, ptr. ca ele nu ajung la editori. Tot aici pe forum am anuntat si de cand se pot trimite site-urile spre adaugare."

Stiam...binenteles ca stiam insa am trait cu impresia ca totul este in regula atata timp cat am primit confirmare de la dmoz ca au primit submisia si un editor urmeaza sa o analizeze.
    Din nefericire nu eram pe forumul asta in octombrie

"Nu stiai de lucrul asta?
    Daca nu...e problema ta. Anunturile au fost facute. De mine cel putin."

"Daca nu...e problema ta." - Modul asta de abordare nu schimba cu nimic lucrurile, nu-i asa?

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

""Daca nu...e problema ta." - Modul asta de abordare nu schimba cu nimic lucrurile, nu-i asa?
    Pai nu le schimba...tot in necunostinta de cauza vorbesti. In plus, motivul tau ca nu ai fi fost pe forumul asta, nu te scuteste de faptul ca in prealabil nu te-ai informat. Ceea ce ai primit e probabil un mesaj standar..pe care il primesti la inscriere. Nimic special.

Mie cel putin imi este clar.
    Modul meu de abordare e corect, mai ales ca sint editor DMOZ si mai ales ca multi vorbesc fara sa stie ce vorbesc.

Intai citeste si abia apoi..arata cu degetul.

PS: eu vorbesc in numele editorilor din World/Română si nu in numele tuturor editorilor.

adolix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Posturi
    54
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca nu ai avea un ton asa arogant, ar fi senzational! Sunt pe web "jucatori" de 100 de ori mai buni de cat tine, si nu au atitudinea asta de "cine mi-s eu".

Cand iti mai vin in minte raspunsuri de-astea gen "Ma indoiesc ca stii ce inseamna ODP si ce face el", aminteste-ti ca si tu ai fost, candva, incepator, si realizeaza ca un astfel de raspuns nu il ajuta cu nimic pe cel in cauza.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Oh adolix, te supara tonul meu...dar poate te gandesti ca si necunostinta altora supara pe altii...editorii ODP.

Vreti ca site-urile sa fie adaugate rapid si cum vreti voi, dar putini va interesati cum e cu DMOZ.

Ar trebui sa te gandesti, ca spre exemplu, un editor pierde timp de editare ptr. ca unii dintre noi nu isi bat capul cu modalitatea de inscriere in DMOZ si trimit site-urile total aiurea. Si in plus spameaza si ODP-ul.

Timpul in care un editor cauta o alta categorie sau analizeaza un site gresit inscris, ar putea fi folosit pentru a adauga un site bine trimis.

Dar, probabil ca ODP ptr. multi e un serviciu public in care toti editorii sint corupti si puturosi...ptr. ca asa zice lumea.

Toti vrem explicatii despre DMOZ, dar nimeni nu le cauta direct la sursa. Iar cand sint oferite, tonul conteza.

Nu cred ca prin tonul meu incercam sa fiu senzational sau jucatori mai bun decat altii. Am 2 ani si ceva de munca in DMOZ si nu imi convine ca o persoana care crede in diferite mituri de pe net, sa puna in aceeasi oala pe toti.

Nu ai de unde sa stii, pentru ca probabil nu ai apucat sa participi la asa ceva.
    Iti pot spune si multi alti editori prezenti pe forum si doar eu.

Iar ca incepator, m-am invatat ca inainte de a abera o intrebare sau un raspuns...sa ma informez si sa nu fiu nerespecuos cu ceea ce fac altii ptr. mine. Niste editori isi petrec dn timpul liber ca sa adauge altora site-urile, iar ei sint facuti in tot felul.

De ce? Ptr. ca unora le e greu sa puna mana si sa citeasca documentatia ODP...sau pur si simplu nu ii intereseaza, iar sub protectia anonimatului e mai usor sa arunci cu C****.

Da-mi voie sa imi apar comunitatea din care fac parte si munca depusa in directorul respectiv.

As dori sa nu faci polemica cu mine despre subiecte pe care nu le cunosti si nici sa deviem subiectul initial cu motive puerile despre "altii mai buni". Mergi sa iti ofere ei explicatii. Daca ti le ofera.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu nu stiu de unde atata cearta. ODP este un proiect privat destinat surferilor si nu webmasterilor. Retineti, PRIVAT, chiar daca e non profit. Ca atare, are reguli de functionare proprii (legate de editori, de ce site-uri sunt acceptate si multe altele).

Atat timp cat editorii le respecta, nimeni nu se supara. Evident nu toti dau randamentul dorit (eu sunt unul dintre ei) dar motivele sunt simple: majoritatea au familie, serviciu, probleme de zi cu zi, etc. Si editeaza cand au timp. Ce ati dori sa faca? Sa fie dati afara? Si ce se rezolva cu asta? Un editor mai putin e mai bine decat un editor care face ceva o data pe luna? Ar insemna si mai putine site-uri adaugate.

Nu va place cum functioneaza ODP? Postati sugestiile voastre in forumul oficial (resource-zone.com) si ajutati la imbunatatirea proiectului. Aplicati sa deveniti editor. Va asigur ca nu suntem o clasa selecta ce-i alunga pe cei noi. Va repet ca nu editorii romani accepta editori noi in world/romana. AJUTATI nu ACUZATI.

Aveti probe ca un editor abuzeaza de functia lui? Puteti sa le raportati si vor fi solutionate asap.

Vreti sa aveti site-ul adaugat cat mai repede? Cititi documentatia, alegeti pozitia corecta in director si trimiteti site-ul. Dar nu uitati ca, chiar daca voua vi se pare ca aveti ceva minunat, asta nu inseamna ca e si adevarat. ODP cauta continut unic, nu site-uri. Si ajutati editorii ca ei sa va poata ajuta. Repet, cititi documentatia, trimiteti site-ul in categoria corecta si veti fi adaugati mai repede. Nu ne obligati sa le trimitem noi in alta categorie, sa obligam alt editor sa va studieze site-ul, sa vada daca se incadreaza exact in categoria lui (eu am bucatica mea pe care mi-o cunosc, nu stiu tot ce se intampla in world/romana) si sa vada daca are suficient continut unic.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

eu la randul meu imi trimiteam site-urile inainte spre inregistrare in DMOZ, recunosc eram suparat de faptul ca dureaza asa mult , nu intelegeam ce se intampla. Mai apoi am incercat sa devin editor pe una din categorii, dar am fost refuzat. Cateva luni mai tarziu, am mai incercat inca o data pentru o alta categorie si de asta am fost acceptat. Dupa cum spunea si Krumel asta e munca patriotica, nu ne plateste nimeni pentru ca editam descrierile site-urilor si le inscriem. Majoritatea trimit aiurea site-urile si nici macar nu fac o descriere corespunzatoare !
    Editori romani sunt putini si majoritatea au afacerile si treburile lor, editatul pentru dmoz se face in timpul liber, cine nu este multumit de serviciile prestate este invitat sa devina editor
    :)

adolix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Posturi
    54
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu personal nu m-am plans de delay-ul de acceptare/rejectare a siteurilor, nici de activitatea vreunui editor al DMOZ pe DMOZ. Eu am contestat modul in care Krumel, editor DMOZ, a ales sa raspunda unor intrebari, aici pe forum. Cu siguranta un raspuns arogant/evaziv nu ajuta/convinge pe nimeni sa respecte criteriile DMOZ

bafta.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Tonul meu "arogant" e un raspuns la parerea unora ca editorii romani nu isi fac treaba. Un raspuns si o forma de aparare a muncii pe care un editor roman o depune in cadrul ODP.

E aiurea sa tragi la raspundere niste oameni, pentru niste lucruri pe care nu le stapanesti si de care crezi ca esti indreptatit sa ceri explicatii sau sa faci acuzatii.

Informatiile pe care le ofer pe forumul asta despre ODP si editorii romani, sint pentru a intelege de ce anumite lucruri se intampla si cum se intampla. Se pare ca nu e deajuns...si multi cred ca miturile ODP sint valabile ptr. toti editorii ODP. Eu spun ca nu e.

adolix, daca ai avea un director si oamenii s-ar plange sau ar face acuzatii la adresa ta, nestiind ce vorbesc, tonul tau ar fi mult mai acid. Ptr. ca ti-ai apara munca si ai lua atitudine fata de cei care de multe ori vorbesc si fac acuzatii fara sa stie ce vorbesc. Eu ii invit sa se documenteze.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum pot afla pe ce pagina imi apare situl
    De daniweb în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th May 2009, 17:58
  2. Se poate afla daca un site are sau nu vulnerabilitati?
    De thefan în forumul Server side
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th January 2009, 19:47
  3. Cum Pot Afla Daca Site-ul Mi-a Fost Respins?
    De Stelian în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2006, 19:00
  4. Ce se afla dincolo de politica Neogen
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 130
    Ultimul Post: 10th February 2006, 13:50
  5. incepator: cum pot afla cat valoreaza un link?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th August 2005, 19:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •