Am trimis si eu un site, sa vedem. Am si aplicat pentru o categorie, sa devin editor.![]()
Am trimis si eu un site, sa vedem. Am si aplicat pentru o categorie, sa devin editor.![]()
Chestia naspa este ca acea categorie nu are editor. Site-urile care sunt trimise pentru acea categorie pot fi aprobate si de alti editori?
Multumesc! Asta ar insemna ca, Krumel poate accepta cererea de adaugare in ODP.![]()
Daca respecta termenii de editare, te asigur ca un editor iti va publica site-ul.
laufer, nu inteleg de ce atata ambiguitate referitor la ODP/Română.
Daca site-ul respecta criteriile ODP e adaugat fara discutie.
Timpul de adaugare a unui site in ODP tine doar de frecventa de editare a unui voluntar ODP.
Asta ar trebui sa o intelegeti si sa o respectati.
Eu cred ca ne facme treaba bine.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
nu este nici o ambiguitate ci doar ca nu stiu cat isi fac treaba cei care sunt voluntari, adica daca stau sa verifice mereu.
Pai fac voluntariat, nu e serviciu public.
Trimite site-ul si lasa-l acolo.
Dupa 2-3 luni verifica daca e adaugat. Daca nu e, atunci incearca sa contactezi un editor din categoria respectiva sau cea de mai sus. Dar nici atunci nu e obligat sa il adauge.
Apoi, incearca sa ignori miturile despre ODP. Cel mai indicat e sa continui cu ce ai de facut pentru site. ODP ti-l va adauga daca site-ul e corespunzator.
Dar in "viata" unui site nu ODP e cel mai important, ci tot ce faci ptr el.
Te astept in ODP sa vezi si partea aialalta.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nici nu imi "invart" site-ul dupa ODP, doar ca am vazut ca toti lupta sa fie acolo si m-am gandit ca nu este ceva rau.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)