Ideea e ca nimic nu e batut in cuie. Daca se ocupa cineva de el ti-l poate pune in 2 zile..daca nu..cine stie.
Ideea e ca nimic nu e batut in cuie. Daca se ocupa cineva de el ti-l poate pune in 2 zile..daca nu..cine stie.
dar... afterall. Ce trebuie sa faca un editor? sa apese un buton? sa completeze niste chestii si s apese un buton? Care e faza?
dupa cum zicea si krumel:
andypopa - mai intai cauta informatii, iar apoi, daca nu gasesti intreaba. intra pe DMOZ si o sa vezi exact atributiile unui editor.
e util si pentru alti oameni care se intrb... Ma gandeam, asa.
andypopa mi se pare ciudata intrebarea venita din partea unui web "meșter".
Trecand peste....un editor trebuie sa verifice site-ul propus spre adaugare - starea lui, legata de continutul unic, prezenta online, link-uri catre alte site-uri (ma refer si la site-urile mirror), sa faca o descriere cu cuvinte "alese" (sa nu contina cuvinte cheie utilizare de catre acel site) si sa gaseasca categoria in care acel site ar trebui adaugat (in cazul in care site-ul nu este adugat in categoria corecta).
Din partea celor care adauga site-uri in ODP ar fi indicat ca in prealabil sa caute categoria in care site-ul ar trebui adaugat (corelat si la continutul si subiectul site-ului), sa faca o descriere sumara a site-ului (nicidecum sa insereze toate cuvintele cheie pe care acesta si le-ar dori) si sa nu mai traiasca cu impresia ca ODP este un director de reclama/publicitate/promovare prin intermediul textelor de genul: "Sintem cei mai buni", "avem cele mai", "veniti si cumparati"...etc.
Si o doza de rabdare. Nu e un serviciu public, ci e voluntariat.
Spor.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Merci mult krumel. Btw: Nu stiu ce parere au unii de comentariile tale. Eu sunt Photoshop "meșter" nu web "meșter". Nu le am cu optimizarea cum le ai tu / altii de pe forum-ul asta. Nu sunt un editor. Stiu html bine si php foarte putin. Mie nu mi se pare ciudata intrebarea. IMHO.
Intr-adevar, dupa cele destainuite, acum nici mie nu mi se mai pare.
Sectiunea Prezentare forumisti chiar isi are un rol destul de bine stabilit si e foarte folositoare.
Stie cineva, cumva cum sa procedez daca am un site inscris in DMOZ dar care a devenit intre timp nefunctional ( a se vedea --link sters -- ) si a devenit intre timp -- link sters -- . Fiindca nu are " Update URL " . Si puteti sa-mi spuneti daca e gresit ca am trimis o noua inscriere?
Admin edit : daca mai vad astfel de posturi ai user sters.
LionHeart orice categorie are in partea dreapta sus un link " modifică URL" exceptand categoriile principale/mari in care nu se adauga link-uri. Vezi categoria in care l-ai trimis si vezi link-ul respectiv.
In cazul in care link-ul nu a fost aprobat spre adaugare actualizarea link-ului respectiv nu are rost. Deci nu e nevoie sa il modifici, ci doar sa il adaugi pe cel nou. Citeste cu atentie descrierile categoriilor si instructiunile pentru a mari timpul de adaugare. In cazul in care descrierea pe care o propui nu este adecvata pagina are sanse scazute sa fie adaugata in timp scurt.
Inca un lucru valabil pentru toti cei care doresc sa adauge link-uri in Dmoz:
Editorii Dmoz descriu site-uri si nicidecum afaceri pe care aceste site-uri le sugereaza, deci nu folositi in descriere cuvinte cheie sau texte de genul "cei mai buni, cea mai tare, etc"!
Spor
Mutumesc mult krumel pentru sugestia ta. Nu stiam asta. Asa am facut acum 2 zile si tocmai mi-a fost aprobat " http://dmoz.org/World/Rom%c3%a2n%c4%83/Com...are/Directoare/ " Si sunt bucuros![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)