Neavand vocatia voluntariatului e normal sa nu intelegi voluntariatul inactiv. Nu iti fa probleme, e normal sa nu intelegi...
Ce ar fi daca din astia care nu intelegeti lucruri din DMOZ ati pune mana si ati incerca sa deveniti editori (adica voluntari activi); va asigur ca dupa ce va bagati site-urile va trece si voua de DMOZ (voluntari inactivi).
Asa ca, numai gura de unii..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu unul am incercat in trecut sa ajung editor pe o nisa pe care o stapaneam cat de cat si care nu avea editor.
Ciudat mi s-a parut faptul ca am facut cerere undeva noaptea tarziu (3-4, ca era in vremurile in care aveam program de vampir) si in mai putin de o ora am primit refuzul, insa parea aproape un mail automat cu vreo 8-10 motive din care eu sa imi aleg unul pentru care n-am fost acceptat...
In trecut erau alte persoane care se ocupau de DMOZ. Nu poti generaliza astfel ptr ca nu ajuta pe nimeni.
Daca era un mai automat, asa cum zici, inseamna ca nu era dat de un editor roman...ptr ca acum cererile se analizeaza de romani. Eu nu fac parte din ei, responsabilitatea apartine altora, dar stiu sigur ca ele sint analizate de romani.
voidcode, n-am inteles partea cu statul in cochilie...dar site-ul respectiv nu il poti inscrie in DMOZ.
Am mai zis aici: jocurile gratuite, referatele, site-urile de afaceri care nu au date de contact afisate, continutul preluat, site-urile ce nu sint in intregime functionale, site-urile afiliate, site-urile create doar pentru a face bani si care nu au continut (gen MFA) nu au ce cauta in DMOZ.
ibaldazar, poti adauga insiruirea de mai sus in lista ta.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu cred ca inactivii nu au vocatia voluntariatului desi "practica" voluntariatul .
Ce inteleg eu e ca , daca as fi voluntar ( voluntariatul mi se pare ceva absolut laudabil ) as fi si activ , altfel e o contradictie de termeni .
Daca , asa cum ai prezumat ,unii cu gura mare sau mica , si-ar baga siteurile lor in DMOZ si atata tot , si poate ca acest lucru s-a si intamplat ,atunci aceasta actiune nu se numeste voluntariat. Se numeste altfel ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)