Nu, m-am trezit si eu vorbind asa, ca sa mai fac o postare in plus.![]()
Nu, m-am trezit si eu vorbind asa, ca sa mai fac o postare in plus.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
@Seinfeld +1 reputatie. Deja e o mica isterie. Toata lumea tipa ca editorii sunt corupti , dar nimeni nu vine cu dovezi concrete.E ca o psihoza.Daca nu li se acepta un site, gata e conspiratie. Deja acest thread seamana a otv live.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ma rog. eu am terminat de postat in threadul asta. Probabil tre sa i se organizeze un flagrant unui editor, sa il filmeze cineva cand primeste banii in banca, sau cand isi listeaza propriul site. Pana atunci sunt toti niste sfinti
O zi buna
Nu exista nici o regula care sa interzica asta. Ba chiar se presupune ca un editor DMOZ este cel care stie regulile si este normal sa aiba un site listat acolo. Prin asta da dovada de cunoastere a domeniului pentru care este editor si oarecum da un exemplu de asa DA.
Am vazut formularul pentru a fi acceptat ca editor. In acel "cv" virtual te intreaba daca ai site-uri in domeniul respectiv ( normal, acele site-uri ar trebui sa fie site-uri ce merita inscrise in DMOZ ).
In plus un editor DMOZ nu este obligat sa verifice site-urile propuse, asta reprezentand 5-10% din treaba lui. Din ce am citit 80-85% din site-uri sunt inscrise de editori pe baza continutului, fara ca webmasterii sa ceara lucrul asta.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
reportat si de mine
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
tipul stiu eu ca este editor 100%
davada mai mare inafara de faptul ca site-urile lui sunt acceptate ( + subdomenii si link-uri interne ) , iar ale mele pe aceeasi nisa si aceeasi regine NU , ce sa mai aduc ?
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
@dcosmin : unde scrie faptul ca siteurile editorilor nu au voie sa fie listate in ODP?
Te-ai gandit vreodata ca poate siteurile lui sunt mai bune calitativ vorbind decat ale tale? De aici pana la a acuza un editor de coruptie... e cale lunga.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
nu e vb de faptul ca si- ai inscris el singur sitele
e vb sa accepte si concurenta , dovada calitatii site-urilor o poate verifica oricine
NU toti editori sunt corupti , dar vb cuiva, nu este padure fara uscaturi
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)