pentru PR mie nu mi se pare ca conteza deloc dmoz-ul pentru ca acolo unde-ti va ajunge site-ul va fi o categorie cu pr destul de mic si 20 de site-uri care impart pr 2-3 ala intre elesingurul mod in care ajuta dmoz-ul e ca mai preiau si alte directoare site-urile de acolo si ai sanse sa trimita robotelul mai repede la tine sa te indexeze. Mi-au acceptat un site dupa vreo 3 luni si nu s-a schimbat absolut nimic in rankingul din SERPs dupa ce a fost acceptat site-ul
de inscris site-ul merita s-o faci ca doar mai mult de 3 minute nu cred ca-ti ia, dar sa nu ai nici o asteptare de la ei. Nici ca ti-l accepta repede, nici ca daca esti acolo iei pr 5 sau obtii rankinguri mirifice pe keyword-uri tari sau traffic baban. E doar asa... ceva de lauda pe seopedia "iote am link in dmoz pam pam"

singurul mod in care ajuta dmoz-ul e ca mai preiau si alte directoare site-urile de acolo si ai sanse sa trimita robotelul mai repede la tine sa te indexeze. Mi-au acceptat un site dupa vreo 3 luni si nu s-a schimbat absolut nimic in rankingul din SERPs dupa ce a fost acceptat site-ul