Salutare,

Era un thread aici pe forum in care se discuta despre faptul ca nu se mai poate face merge la doua pagini de Facebook. Intrucat nu l-am mai gasit, am decis sa pornesc unul nou.
M-am lovit de problema asta de curand, am investigat putin si am reusit sa gasesc o solutie.

Cei care au incercat sa faca asta de curand, probabil s-au lovit de urmatoarea eroare:
eroare merte.PNG

Well, don't freak out. Procesul inca e posibil dar e putin mai complicat.

Mai departe vom numi Pagina A pagina cu care vrem sa ramanem si Pagina B pagina din care vrem sa transferam like-urile in Pagina A.

Pasul 1: Pentru paginile de tip B care au si site, cu atat mai bine. Pentru cele care nu au, nici o problema. Scriem un scurt comunicat de presa cum ca Pagina B isi va schimba numele si va deveni Pagina A si il publicam pe site sau pe pagina, dupa caz.
Pasul 2: Lasam postarea live 24 de ore iar dupa intram la Facebook Support (http://www.facebook.com/business/help) si selectam optiunea Chat. Daca nu iti apare optiunea, cel mai probabil nu ai un Business Manager. Poti crea unul fictiv accesand business.facebook.com doar pentru a debloca optiunea.
Pasul 3: Cand intrati in legatura cu cel de la support explicati issue-ul, povestiti ca vreti sa faceti merge cu alta pagina si ca ati publicat deja un comunicat de presa prin care anuntati merge-ul / schimbarea numelui.
Pasul 4: Cei de la support vor pasa request-ul celor de la internal team si vor iesi din conversatia cu voi.
Pasul 5: Asteptati 24 de ore (poate chiar si mai putin) si voila - ati merge-uit cele doua pagini.

Nu garantez ca tutorialul de mai sus este bulletproof, insa in cazul meu a functionat.
Sper sa va fie util si sa functioneze si in cazul vostru!