Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Rata de schimb postari facebook

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit Rata de schimb postari facebook

Am o pagina de 60k+ likeuri (48% barbati, cei mai multi in intervalul 25-34 ani, 52% femei , tot intervalul 25-34 ani este dominant) pe care postez rar spre foarte rar.
    Mi s-a propus sa facem schimb de postari, eu am calculat ca ar fi echitabil in modul urmator: amandoi sa postam de 6 ori pe zi si pe pagina de 20.000 a lui sa posteze de 3 ori pentru o postare a mea, iar pe cea de aprox 120.000 a lui eu sa postez de 2 ori pentru fiecare postare a lui. Dpdv al orelor ne vom roti, presupun ca cele spre sfarsitul zilei sunt mai "bine vazute".
    Toate cele 3 pagini (1 a mea + 2 ale lui) au impact si interactiuni rezonabile.

In esenta algoritmul ar fi stablit pe o unitate = nr. aprecieri / nr. postari pe pagina pe zi.

Este "corect" sau ar trebui sa luam si alte elemente in considerare?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post

Este "corect" sau ar trebui sa luam si alte elemente in considerare?
    Corect asta depinde de cum privesti lucrurile, daca te gandesti cat castiga partenerul e una, daca te gandesti la aportul de + valoare pe pagina e o alta discutie. Important este sa fiti ambii multumiti, ca sa fie o colaborare de lunga durata.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

@Rapsodia : Cum transpun în niște parametri ce ai spus?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

@Rapsodia : Cum transpun în niște parametri ce ai spus?
    pai zi cum vrei sa analizezi, la profit sau la avantaj reciproc?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

fanseo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd August 2018
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

la o prima vedere pare ar fi ok . Dar eu as lua un lucru in seama si anume ca tu cu 60k de ce ai asa multe ? ei bine pentru ca esti un brand mai puternic. La tine poate vinde brandul si nu numarul vizualizarilor. Sper ca m-am facut inteles.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

@Rapsodia: Nu contează dacă e sau nu avantaj reciproc, profit sa fie.

Ontopic: ai ceva în vedere sau doar îți crești numărul postărilor?

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de fanseo Vezi Post
    la o prima vedere pare ar fi ok . Dar eu as lua un lucru in seama si anume ca tu cu 60k de ce ai asa multe ? ei bine pentru ca esti un brand mai puternic. La tine poate vinde brandul si nu numarul vizualizarilor. Sper ca m-am facut inteles.
    Nu e niciun un brand, e doar o pagina de umor, sunt cel puțin 100 în România mai mari ca ea.
    Nu vând nimic prin ea și nici nu îmi propun.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Rapsodia: Nu contează dacă e sau nu avantaj reciproc, profit sa fie.

Ontopic: ai ceva în vedere sau doar îți crești numărul postărilor?
    Am ceva in vedere numarul postarilor nu ma prea intereseaza ca am multe - poate prea multe! Nu am vrut sa fac multa teorie, asa ca daca te gandesti doar la profit ... eu zic ca e ok sa mergi pe un numar egal de postari pentru fiecare partener. De ce? Pentru ca sa nu se supere nimeni, altfel ajungi la povestea celor 5 paini a lui Creanga. Iti dau un exemplu: am un grup cu 20.000 de membri, aveam pe cineva cu care colaboram, el cu site eu cu grup si faceam 50% - 50%, intr-o zi i sa parut ca poate e mai ok singur, eu am preluat treaba, am facut site de la zero, azi iau de acolo 150 - 200 de euro pe luna, asa luam fiecare cate 100. Eu merg pe ideea ca mai lejer nu fac nimic si iau unban gramada decat sa ma impart in 10.

Legat de analiza pe pagini: ar trebui sa vezi impactul postarilor tale si ale partenerului. Daca nu sunt semnificativ egale sa analizezi de ce [ site slab sau vazut mai rau de FB, etc. ], sa analizezi apoi sa vezi cum primeste publicul postarile pe pagina ta pe paginile lui = iar analiza, de ce la el interactioneaza doar atat % din cei de la impact, cati distribuie, cati comenteaza... adica pierdere de timp daca nu gasesti din analiza cum sa cresti profitul. Daca afli doar ca "echitabil" ar fi sa postezi tu de 3 ori si el de 10 ... nu stiu daca te ajuta. Important este sa vezi cat castigi tu de pe urma postarilor tale si daca iti creste pagina pentru ca el posteaza ... uramresti sa vezi daca lumea distribuie postarile lui, comenteaza. Mai ales ca zici ca tu nu prea postezi pe pagjna ta... deci sunt cazuri cand unii cer bani ca sa-ti posteze evident ca si el mai are un avantaj, trafic pe site.

La final: mai bine incercati sa va uniti pentru instant articles - chiar daca nu vin multi bani, creste angajamentul si ... crestetri paginile. Nu mai zic ca daca el are pagina de 120.000 si tu de 60.000, tu esti teoretic in avantal la postari 1 la 1!

Nu e niciun un brand, e doar o pagina de umor, sunt cel puțin 100 în România mai mari ca ea.
    Nu vând nimic prin ea și nici nu îmi propun.
    Daca tot nu castigi bani, mergi pe 1 postare de caciula si lasa bonus ala mic de 20.000.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Pe partea de impact ma gandesc si eu sa merg, dar pana sa ajung sa am acces la statistici vazut din exterior cam acesta ar fi un criteriu.

Sunt multe de evaluat daca doresti sa fie schimbul ideal, valoarea impactul si a reactiilor poate diferi mult in functie de profilul utilizatorilor (varsta, sex, asteptari, nivel de educatie). De multe ori un nucleu "dur"cu varsta medie de 15 ani genereaza aproape toata interactiunea cu postarile.

Nu ma intereseaza sa fac "profit" direct [sau la pasul 2], ma gandesc sa ca poate "merge" sa ofer vizibilitate altor proiecte ale mele folosind aceasta resursa care lancezeste, deci nu ma deranjeaza daca altul beneficiaza mai mult de pe urma acestui schimb, presupun ca o pagina cu o medie de 5 likeuri per postare la 90k de urmaritori nici nu merita luata in considerare.

Multumesc pentru raspuns ("interactiune" ) si ma bucur ca ai "reactionat" "corect" la raspunsul meu (esti singurul cu care-i permit), dar deja mersul postarilor imi sugera ca se ne indreptam spre o directie metafizica.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc pentru raspuns ("interactiune" ) si ma bucur ca ai "reactionat" "corect" la raspunsul meu (esti singurul cu care-i permit), dar deja mersul postarilor imi sugera ca se ne indreptam spre o directie metafizica.
    Pai metafizica e totul!

Am o pagina de 60k+ likeuri (48% barbati, cei mai multi in intervalul 25-34 ani, 52% femei , tot intervalul 25-34 ani este dominant) pe care postez rar spre foarte rar.
    De aici inteleg ca de fapt pagina sta degeaba, daca partenrul se apuca sa posteze, inseamna ca tu castigi, pagina incepe sa urce, sa miste, sa vada FB ca nu e cazul sa o bage in drop.

pe cea de aprox 120.000 a lui eu sa postez de 2 ori pentru fiecare postare a lui.
    De ce sa postezi tu dublu fata de el pe pagina lui? nu pricep logica, banuiesc ca nu-i impui de cate ori sa posteze pe pagina lui, ci de fapt zici sa posteze el odata pe a ta de 60.000! De ce? Teoretic el avand dublu fani, o postarea a ta ajunge la dublu public fara de o postare pe cea de 60.000. Gresec?

La final: de ce sa nu postati in mod egal? Oricum toti aveti de castigat si nimeni de pierdut! Peste 6 luni, analizati si ... recalculati cu date exacte! Spor!

Off:

Ca idee, am si eu o pagina de 32.000 poate facem un schimb? Da-mi pagina ta pe PM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Postari Facebook
    De Rapsodia în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th May 2017, 08:09
  2. Schimb de postari pe Facebook
    De AntonioTony în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st March 2016, 14:08
  3. Postari pe FaceBook
    De Rapsodia în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th January 2015, 20:23
  4. Schimb de tweeturi, postari pe facebook sau google plus
    De John în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th May 2012, 13:10
  5. schimb postari
    De stefan_hellzone în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st June 2011, 12:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •