28th August 2018, 15:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
Marius Cristian
@Rapsodia: Nu contează dacă e sau nu avantaj reciproc, profit sa fie.
Ontopic: ai ceva în vedere sau doar îți crești numărul postărilor?
Am ceva in vedere numarul postarilor nu ma prea intereseaza ca am multe - poate prea multe! Nu am vrut sa fac multa teorie, asa ca daca te gandesti doar la profit ... eu zic ca e ok sa mergi pe un numar egal de postari pentru fiecare partener. De ce? Pentru ca sa nu se supere nimeni, altfel ajungi la povestea celor 5 paini a lui Creanga. Iti dau un exemplu: am un grup cu 20.000 de membri, aveam pe cineva cu care colaboram, el cu site eu cu grup si faceam 50% - 50%, intr-o zi i sa parut ca poate e mai ok singur, eu am preluat treaba, am facut site de la zero, azi iau de acolo 150 - 200 de euro pe luna, asa luam fiecare cate 100. Eu merg pe ideea ca mai lejer nu fac nimic si iau unban gramada decat sa ma impart in 10.
Legat de analiza pe pagini: ar trebui sa vezi impactul postarilor tale si ale partenerului. Daca nu sunt semnificativ egale sa analizezi de ce [ site slab sau vazut mai rau de FB, etc. ], sa analizezi apoi sa vezi cum primeste publicul postarile pe pagina ta pe paginile lui = iar analiza, de ce la el interactioneaza doar atat % din cei de la impact, cati distribuie, cati comenteaza... adica pierdere de timp daca nu gasesti din analiza cum sa cresti profitul. Daca afli doar ca "echitabil" ar fi sa postezi tu de 3 ori si el de 10 ... nu stiu daca te ajuta. Important este sa vezi cat castigi tu de pe urma postarilor tale si daca iti creste pagina pentru ca el posteaza ... uramresti sa vezi daca lumea distribuie postarile lui, comenteaza. Mai ales ca zici ca tu nu prea postezi pe pagjna ta... deci sunt cazuri cand unii cer bani ca sa-ti posteze evident ca si el mai are un avantaj, trafic pe site.
La final: mai bine incercati sa va uniti pentru instant articles - chiar daca nu vin multi bani, creste angajamentul si ... crestetri paginile. Nu mai zic ca daca el are pagina de 120.000 si tu de 60.000, tu esti teoretic in avantal la postari 1 la 1!
Postat în original de
Marius Cristian
Nu e niciun un brand, e doar o pagina de umor, sunt cel puțin 100 în România mai mari ca ea.
Nu vând nimic prin ea și nici nu îmi propun.
Daca tot nu castigi bani, mergi pe 1 postare de caciula si lasa bonus ala mic de 20.000.