Pai metafizica e totul!![]()
De aici inteleg ca de fapt pagina sta degeaba, daca partenrul se apuca sa posteze, inseamna ca tu castigi, pagina incepe sa urce, sa miste, sa vada FB ca nu e cazul sa o bage in drop.Am o pagina de 60k+ likeuri (48% barbati, cei mai multi in intervalul 25-34 ani, 52% femei , tot intervalul 25-34 ani este dominant) pe care postez rar spre foarte rar.
De ce sa postezi tu dublu fata de el pe pagina lui?pe cea de aprox 120.000 a lui eu sa postez de 2 ori pentru fiecare postare a lui.nu pricep logica, banuiesc ca nu-i impui de cate ori sa posteze pe pagina lui, ci de fapt zici sa posteze el odata pe a ta de 60.000! De ce? Teoretic el avand dublu fani, o postarea a ta ajunge la dublu public fara de o postare pe cea de 60.000. Gresec?
La final: de ce sa nu postati in mod egal? Oricum toti aveti de castigat si nimeni de pierdut! Peste 6 luni, analizati si ... recalculati cu date exacte! Spor!
Off:
Ca idee, am si eu o pagina de 32.000 poate facem un schimb? Da-mi pagina ta pe PM.

) si ma bucur ca ai "reactionat" "corect" la raspunsul meu (esti singurul cu care-i permit), dar deja mersul postarilor imi sugera ca se ne indreptam spre o directie metafizica.
Răspunde cu citat