Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: problema facebook

Laura Macavei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2018
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit problema facebook

Buna! Am o problema legata de pagina de Facebook a siteului meu - o revista pentru femei. Am nevoie de o parere, de un sfat...daca nu rezolv problema, se duce pe apa sambetei toata munca mea din ultimii ani. Pe 15 martie Facebookul mi-a sters toate articolele distribuite din site pe pagina- a ramas doar ce nu prezinta link. Totul s-a intamplat brusc, fara nici o notificare sau mesaj. URL-ul siteului este blocat pe motiv ca siteul este nesigur si rau intentionat, spune Facebook. Userii sunt avertizati sa nu dea click...e incredibil!! Revista este o banala revista pentru femei, nu prezinta nici o amenintare pentru nimeni, nu are continut neadecvat. In ceea ce priveste partea tehnica, au fost niste probleme de securitate care s-ar fi rezolvat - le-a rezolvat persoana care se ocupa de tehnic- dar in continuare siteul este blocat. Am pierdut deja o colaborare de unde mai veneau niste bani si fara pagina unde sa distribui articolele nici nu vor mai fi alte cereri de colaborare. Nu stiu ce sa fac. Am trimis un mesaj celor de la FB dar evident ca nu voi obtine nici un raspuns. Ce parere aveti? Cum ar trebui sa procedez? Va rog, orice sfat este binevenit pentru ca nu stiu ce s-a intamplat, ce am facut, unde am gresit...Multumesc mult! (Sper ca am ales bine sectiunea unde sa-mi spun of-ul...)

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    315
    Putere Rep
    22

Implicit

Buna,

Ai distribuit in diverse grupuri articole cu trimitere catre site ?
    Asta poate fi o problema grava. Link-ul a fost luat(raportat) ca SPAM si este blocat.
    Poti sa imi lasi adresele in PM ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2018
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna. Am distribuit linkuri din site - articole - pe diverse grupuri acum ani de zile...cand eram la inceput. asta insemnand prin 2012, 2013...am renuntat de multa vreme la asta. intr-adevar, au fost recent niste probleme de securitate, dar care s-au rezolvat. cu toate acestea, facebookul nu ma lasa sa distribui pe pagina linkuri din site.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Din pacate nu prea ai ce face, Facebook NU o sa-ti raspunda. Am intalnit foarte multe cazuri de genul acesta, e suficient ca 5-6 ”binevoitori” sa iti marcheze articolele cu Spam de cateva ori si siteul va apare in Blacklist. Trebuia sa folosesti un serviciu de ”scurtare” si ”mascare” a linkului direct catre siteul tau, gen bit.ly sau altul, dar nici in aceste cazuri nu este garantat suta la suta ca siteul va scapa de filtrele Facebook.
    Asa e cand te joci in gradina lui Mark si cu lopatelele lui! Ti le poate lua cand vrea el!

Solutie? Alt site, alt domeniu si folosirea metodei de mai sus.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Consumatorul Vezi Post
    Solutie? Alt site, alt domeniu si folosirea metodei de mai sus.
    Nu vad asta o solutie in nici un caz. Nu vad o tragedie in faptul ca nu mai poti posta pe Facebook. Pe Facebook e o presiune uriasa in momentul de fata astfel ca isi va schimba regulile. Nu stim daca va fi in avantajul tau sau nu. Iti pot face o lista de 50 de companii mari care si-au sters pagina de FB. Stim cu totii de ce.

Incearca sa postezi link-ul cu varianta HTTPS . Nu conteaza daca nu ai certificat SSL. Nu trebuie sa fie functional link-ul. Ar trebuie sa te intereseze daca e acceptata varianta asta.

Daca ai link-uri spre site mai bine renunti la pagina de Facebook decat la el. Poti tine pagina activa postand articole de pe alte site-uri sau altceva care sa ii faca pe ceilalti sa te urmareasca.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Iti pot face o lista de 50 de companii mari care si-au sters pagina de FB. Stim cu totii de ce.
    Sincer eu nu stiu de ce! detalii?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Sincer eu nu stiu de ce! detalii?
    Cambridge Analytica.....?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Consumatorul Vezi Post
    Cambridge Analytica.....?
    Ma indoiesc ca e vorba de evenimentul nefericit legat de USA ar trebui sa fie ceva mai vechi, sau ... cine stie .. eu raman pe FB
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2018
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna! Asa e, nu e o tragedie ca nu mai am pagina. Am muncit prea mult la siteul asta ca sa renunt la el pentru ca m-a blocat FB-ul. Pe de alta parte, am pierdut o colaborare cu cineva. Colaborare de vreo doi ani...pentru ca persoana respectiva se promoveaza prin distribuirea anumitor articole pe FB, iar eu nu mai am asa ceva...Era singura sursa de venit pe care mi-o aducea siteul. Acum, scrisul va ramane un pur hobby. Am incercat cu https pt ca siteul asa e..cu https si nu merge. Aveam de gand sa renunt la pagina, s-o sterg. Nu ma ajuta faptul ca postez acolo chestii de la altii...pe de alta parte nici nu cere de mancare... Multumesc mult pentru raspuns! Zi faina sa ai!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2018
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Stiu ca nu o sa raspunda, dar macar am facut ceva...la mine nu este vorba despre "binevoitori" pentru ca nu am suparat pe nimeni, nu m-am certat cu nimeni, siteul nu deranjeaza pe nimeni...am avut niste probleme de securitate care s-au rezolvat intre timp. cred ca cei care au accesat siteul in acea perioada au vazut problema si l-au raportat...Nu pot sa-mi fac alt site...am investit mult in asta, si bani si timp...nu mai am resurse pentru altul. Multumesc pentru raspuns!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema logare facebook
    De soferiauto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 19th February 2018, 20:27
  2. Problema facebook pe site.
    De Chivu Mihai în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th April 2017, 09:58
  3. Problema Facebook Share
    De LuKian în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 12