Buna! Am o problema legata de pagina de Facebook a siteului meu - o revista pentru femei. Am nevoie de o parere, de un sfat...daca nu rezolv problema, se duce pe apa sambetei toata munca mea din ultimii ani. Pe 15 martie Facebookul mi-a sters toate articolele distribuite din site pe pagina- a ramas doar ce nu prezinta link. Totul s-a intamplat brusc, fara nici o notificare sau mesaj. URL-ul siteului este blocat pe motiv ca siteul este nesigur si rau intentionat, spune Facebook. Userii sunt avertizati sa nu dea click...e incredibil!! Revista este o banala revista pentru femei, nu prezinta nici o amenintare pentru nimeni, nu are continut neadecvat. In ceea ce priveste partea tehnica, au fost niste probleme de securitate care s-ar fi rezolvat - le-a rezolvat persoana care se ocupa de tehnic- dar in continuare siteul este blocat. Am pierdut deja o colaborare de unde mai veneau niste bani si fara pagina unde sa distribui articolele nici nu vor mai fi alte cereri de colaborare. Nu stiu ce sa fac. Am trimis un mesaj celor de la FB dar evident ca nu voi obtine nici un raspuns. Ce parere aveti? Cum ar trebui sa procedez? Va rog, orice sfat este binevenit pentru ca nu stiu ce s-a intamplat, ce am facut, unde am gresit...Multumesc mult! (Sper ca am ales bine sectiunea unde sa-mi spun of-ul...)