Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Problema cont facebook !

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    315
    Putere Rep
    21

Implicit Problema cont facebook !

Salut,

Am un cont de facebook al unui site(numele siteului). Pe acest cont folosesc FB ads.
    Avand niste campanii active facebook azi mi-a inchis contul cu urmatorul mesaj:

Hi,

We've asked you to verify your identify because it looks like you may have multiple accounts or may not be using your authentic identity.

If you've already tried to log in to Facebook and followed the instructions, but weren't able to verify your identity, please reply to this email and attach an image of your government-issued photo ID to the message. You can use a scanner or take a photo of your ID.

If you don't have a government-issued photo ID, you can also send us 2 different forms of ID (ex: school ID, credit card) that both show the same name. One of the IDs must also include a photo or date of birth that matches the information on your Facebook profile.

If you don’t have an ID that shows the name you use in real life and your photo or date of birth, you can provide 2 forms of ID that show the same name and a government ID that includes a date of birth or photo that matches the information on your profile.

Le-am trimis copie dupa CI, dar nu am primit nici un raspuns.
    Problema este ca, campania ruleaza, fiind setata pentru o suma destul de mare(aprox 50Euro/zi).

Cum opresc aceasta campanie...cadoar nu o sa ruleze la nesfarsit...

Ma pune sa recunosc prietenii, dar dupa cum cred ca au multi conturile de facebook, O mulktime de persoane care nu cunosc mi-au cerut prietenia si am acceptat.

Ce dracu este de facut?

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    23

Implicit

Opreste cardul pentru inceput !
    Nimic.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu vreo 3 conturi pe facebook in urma cu ceva timp m-au pus sa fac cont business manager.
    De teama sa nu patesc o situatie similara am mai adaugat pe fiecare din ele ca admini rude de ale mele.

In caz cand se intampla ceva neasteptat ii rog sa ma adauge inapoi ca admin cu un alt cont personal de facebook.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    315
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Am si eu vreo 3 conturi pe facebook in urma cu ceva timp m-au pus sa fac cont business manager.
    Probabil acelas lucru o sa ma puna si pe mine sa fac. Mi se pare foarte aiurea sa nu ai un contact ceva...macar pentru cei care baga banii in facebook. Am bagat zeci de mii in reclama, nu mi se pare corect ca atunci cand am o problema sa stau cu ochii in monitor ca... muta la.... sa nu pot trimite macar un email.

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    27

Implicit

Ceva de genul patesc si eu , cheltui foarte mult pe facebook , si cand le vine lor imi blocheaza contul de publicitate si metoda de plata, dar asta dupa ce cheltui cu ei vreo 2000 e... o i-au de la capat cu alt cont alt card etc ... toate buna si frumoase la inceput , si dupa un timp , o luna, doua... imi blocheaza iarasi contul... zici ca sunt nebuni au niste politici tare de kkt, habar nu stii ce se intampla , zice ceva de politici de fiecare data, dar nu inteleg de ce permite pana cheluti vreo 2k e ca doar promovez acelasi lucru nu schimb nimic ... nu ii mai inteleg oricum

in fine, trebuie sa te astepti la orice de la facebook, nimic nu e sigur. Asta e parerea mea!
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    26

Implicit

Intrebare: De ce nu creati reclamele de pe contul real?

Ontopic: Pana sa te ajute ei in situatia ta, ar trebui sa te ajuti tu oprind cardul, sau mai bine mergi la banca si le explici situatia, ca este setata o plata automata catre fb ce nu o poti opri si vei gasi solutii.
    Fara semnatura.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    315
    Putere Rep
    21

Implicit

UPDATE

Dupa o discutie cu "Olaf - Community Operations Facebook" In care le-am explicat care este situatia, mi-au deschis contul. Cu conditia sa pun la numele contului, numele care este pe cardul cu care se face plata. Dupa ce am fost deacord, contul mi-a fost deschis in 2 minute. Numele l-au schimbat ei....de curiozitate am dat sa vad daca merge schimbat, dar surpriza nu mai merge schimbat , cel putin in urmatoarele 60 de zile.
    In fine, tot ce conteaza este ca mi-am recuperat contul. Deci se poate

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Salut,

Am un cont de facebook al unui site(numele siteului). Pe acest cont folosesc FB ads.
    Avand niste campanii active facebook azi mi-a inchis contul cu urmatorul mesaj:

Hi,

We've asked you to verify your identify because it looks like you may have multiple accounts or may not be using your authentic identity.

If you've already tried to log in to Facebook and followed the instructions, but weren't able to verify your identity, please reply to this email and attach an image of your government-issued photo ID to the message. You can use a scanner or take a photo of your ID.

If you don't have a government-issued photo ID, you can also send us 2 different forms of ID (ex: school ID, credit card) that both show the same name. One of the IDs must also include a photo or date of birth that matches the information on your Facebook profile.

If you don’t have an ID that shows the name you use in real life and your photo or date of birth, you can provide 2 forms of ID that show the same name and a government ID that includes a date of birth or photo that matches the information on your profile.

Le-am trimis copie dupa CI, dar nu am primit nici un raspuns.
    Problema este ca, campania ruleaza, fiind setata pentru o suma destul de mare(aprox 50Euro/zi).

Cum opresc aceasta campanie...cadoar nu o sa ruleze la nesfarsit...

Ma pune sa recunosc prietenii, dar dupa cum cred ca au multi conturile de facebook, O mulktime de persoane care nu cunosc mi-au cerut prietenia si am acceptat.

Ce dracu este de facut?
    Am patit si eu la fel si am trecut de partea cu prietenii astfel : Am salvat cate un print screen pentru majoritatea celor care mi i-au dat, apoi i-am cautat pe fiecare in parte de pe alt cont, iar pe cei care nu i-am gasit, i-am luat prin excludere

p.s. : sper ca ai inteles ce am vrut sa zic
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    315
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Am patit si eu la fel si am trecut de partea cu prietenii astfel : Am salvat cate un print screen pentru majoritatea celor care mi i-au dat, apoi i-am cautat pe fiecare in parte de pe alt cont, iar pe cei care nu i-am gasit, i-am luat prin excludere

p.s. : sper ca ai inteles ce am vrut sa zic

Acum cateva luni era mai simplu.....iti arata 3 poze, iti dadea 6 nume, trebuia sa bifezi daca il recunosti. S-a schimbat, iti da 3 poze si trebuie sa scrii tu numele s-au smecherit

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    Intrebare: De ce nu creati reclamele de pe contul real?

Ontopic: Pana sa te ajute ei in situatia ta, ar trebui sa te ajuti tu oprind cardul, sau mai bine mergi la banca si le explici situatia, ca este setata o plata automata catre fb ce nu o poti opri si vei gasi solutii.
    Daca scoti toti banii de pe contul de card sau ai un card separat pentru astea pe care tii o suma mica de bani reclama inceteaza din lipsa de bani pe card sau continua sa ruleze?
    Devii dator catre facebook?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar cont Facebook
    De floryyn în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2014, 18:28
  2. Cumpar cont facebook
    De LuKian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th February 2014, 17:25
  3. seoads.org si advertoriale.net problema cont
    De muzica9 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8