Salut,

O data ce am inceput sa postez tot mai des pe forum, mi-am dat seama ca nu sunt atat de bun precum ma credeam, si am dat-o in bara cu cateva lucruri, precum:
1. Am luat o poza de la Mobilissimo si nu am pus sursa, la o zi am schimbat-o. Probabil nici mie nu mi-ar fi convenit sa imi ia cineva o poza proprie. Pace eRwin si Mobilissimo .
2. Logo-ul. Toata lumea mi-a sarit in cap ca desi lucrez de ani buni si imi "castig painea" cu ajutorul pc-ului nu sunt dispus sa platesc pe cineva sa-mi faca un logo. Da, stiu, am zis ca nu dispun de un buget prea ridicat, era perioada aia a lunii cand banii nu prea veneau din nicio parte, si numai ce imi deschisesem tentativa aia de site. Intre timp, facusem rost de 2 logo-uri, fiecare de la 2 utilizatori diferiti de pe forum.
3. Stilul de a scrie. @Mishu, in special, mi-a aratat ca m-am abatut complet de la un articol, spunand despre un storcator de fructe si legume ca e "smartphone", cred ca imi statea capul in alta parte . @iasivezi, m-a invatat cateva lucruri interesante, si anume: Unele virgule erau puse in contexte in care nu trebuiau sa apara, cateva repetitii, precum si "exprimari" fortate, asa cum le-a zis el. O sa incerc sa imbunatatesc toate lucrurile astea pe viitor si sa nu mai existe probleme.

Asta e mai mult un topic prin care imi cer scuze lui eRwin si pana la edy12006 cu care aproape incepusem sa ma injur. Multumesc si lui @Mishu sau @iasivei, pentru micile sfaturi pe care mi le-au dat. O data ce o sa pot accesa wp-admin o sa modific/sterg prostia aia.
Pace tuturor ! Si sper ca discutiile sa se incheie. De altfel, dupa "certurile" astea mai nimeni nu m-a contactat.
P.S: Daca am greseli gramaticale, imi pare rau, totusi, l-am scris la 5 dimineata, in graba