22nd April 2015, 23:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Everypost - O aplicatie foarte utila pentru pasionatii de social media
O aplicatie foarte utila pentru pasionatii de social media | M A N A F U *
Everypost
"Pe de altă parte, de la o vreme, distribui conținutul găsit mai mult de pe mobil. E frustrant și time consuming să public același link pe fiecare platformă în parte, chiar dacă iOS îți face cât de cât viața mai ușoară. Așa că am căutat o aplicație dedicată pentru sharing și am găsit Everypost (iOS și Android).
Foarte ușor de folosit, aplicația îți oferă posibilitatea să trimiți același conținut instant pe Google +, Facebook (Profile & Pages), Twitter, LinkedIn și Pinterest. Mai mult, are și opțiunea de programare a posturilor (schedule), upload foto, adăugare link de pe YouTube, Flickr și Groveshark și activare cameră foto și video. De când o folosesc, am economisit mult timp. V-am spus și că e gratuită?"
Everypost
23rd April 2015, 14:51
In concluzie avem o postare compusa din:
- link
- link
- text copiat de pe alt site
- link
- link in semnatura
Pai e frumos?
Trust, but verify.
23rd April 2015, 15:16
"să trimiți același conținut instant pe Google +..." cine e asa de sinucigas ca sa-si faca cu mana lui duplicate content?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
23rd April 2015, 23:35
@dan, recomand un singur topic: Noutati Aplicatii Online, similar cu cel despre evenimente.
Asa avem noutatile aduse de colegul Olivian si scapam de zeci de posturi lunare, pe acelasi subiect.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.