Un articol pe aceasta tema aici: webpronews.com/facebook-suggests-users-unfollow-pages-good-or-bad-for-brands-2014-07
Un articol pe aceasta tema aici: webpronews.com/facebook-suggests-users-unfollow-pages-good-or-bad-for-brands-2014-07
Eu am mai zis-o si altora, inca e loc de un alt site gen facebook si google, dar na, vorbesc prostii.
Trebuie sa si inceapa cineva cu o idee buna, altfel cine e dispus de investeasca in nimic?
Legat de FB: am ajuns cu o pagina la peste 100.000 de like-uri naturale si reach-ul nu vrea sub nicio forma sa treaca de 10%, iar engagement-ul este sub 0.5%. Stiu ca poate sa fie o problema si de la calitatea postarilor, insa nici FB nu ma lasa sa arat postarile la 100%, iar acum imi mai da una in cap cu prostia asta... Mai bine i-ar da unfollow automat si sa ne lase naiba in pace, oricum el decide cui sa arate postarile pe baza algoritmilor lor minune.
Vad ca esti tare suparat pe Facebuci![]()
Si ca sa fiu in asentimentul tau, din punctul meu de vedere, este o mare frectie si o mare pierdere de timp! Just my opinion! Tu zici ca ai 100.000 de like-uri naturale. Felicitari daca e asa, insa pe mine ma distreaza maxim cei care cumpara like-uri. Am mai dat un exemplu intr-un alt post legat de un amic care a cumparat like-uri si a facut exact un mare...sa nu mai zic ce! Cum isi fura unii caciula singuri!Esti bun, lasa-le taicule ca vin si singure like-urile alea! Mai da-l dreaq de Facebuci!
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)