Sper ca nu postez in categoria gresita, daca da imi cer scuze si sper ca nu supara pe nimeni intrebarea mea. Te rog sa asculti piesa de mai jos si sa-i acorzi o nota sincera si fondata pe un argument concret. Multumesc!
Sper ca nu postez in categoria gresita, daca da imi cer scuze si sper ca nu supara pe nimeni intrebarea mea. Te rog sa asculti piesa de mai jos si sa-i acorzi o nota sincera si fondata pe un argument concret. Multumesc!
Ce sa merite? Ce treaba are melodia asta cu SEO? Sigur ai nimerit forumul?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Mai simpatica decat multe altele de pe piata...acum dute pe Fiverr si cumpara 100.000 de views si fa-l viral, sa apara pe prima pagina de Youtube Romania. Asa o sa primesti si vizionari naturale si poate scapi de banare.
Te-ai scos pe viata apoiDirect contract la Hahahahahhahahahahahahahahahahahahaha Production !
Daca tot ti-ai luat (cel putin) doua negative poate ne povestesti si noua mai multe: ce e cu piesa asta, ce legatura ai tu cu ea si de ce ai vrut sa afli parerea utilizatorilor de aici...
Sa nu credem (si) ca ai postat pentru cateva vizualizari in plus si nu pentru a afla parerea noastra.
Referirile la piesa muzicala o sa le fac dupa ce (daca?) vii tu cu detaliile.
Oricum, e de bine. Nu e locul potrivit, dar e de bine!
(da' ce-am dom'le cu parantezele astea?)
Ultima modificare făcută de Mishu; 6th May 2014 la 21:54.
Locul nu e potrivit. Cat despre melodie...mda, acelasi ritm comercial dar suna ok.![]()
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)