referitor la facebook pot sa-ti dau cateva sfaturi, luna Mai am cheltuit 1400$ pe facebook ads. Pot zice ca daca targetezi cuvinte cheie ale concurentei e posibil sa ai ceva rezultate, cum a zis si Zimbru, depinde ce anume vrei sa targetezi.
Trebuie sa iti fixezi targetul principal si eventual cateva secundare, ce anume vrei si daca merita sa cheltuiesti banii respectivi, cat esti dispus sa dai pe un vizitator/client. Exemplu: ai un ziar sau un site cu posturi tv, radio etc. poti sa targetezi direct fanii protv
Facebook ads se poate dovedi Foarte nerentabil daca nu targetezi cum trebuie. Din experienta mea iti spun ca cele mai bune rezultate am avut cand am targetat grupuri mici de persoane, cand am vrut bulk.. am cheltuit si 100$ pe 30 de minute de ads auto-optimizat.
Daca vrei fani sub nici o forma nu iti recomand facebook ads, mai bine cumperi likes, incerci sa nu-i superi prea tare, adica sa-i spamezi cu posturi.
De adus aduci vizitatorul pe site, ideea este cum ii vinzi produsul sau il faci sa actioneze intr-un fel.