Observ ca sunt multi web designeri pe forum si apelez cu o rugaminte la ei sa faca cine vrea covere pentru facebook cu diverse mesaje in limba romana pentru nu prea am gasit nimic pe intermnet si mar interesa
Observ ca sunt multi web designeri pe forum si apelez cu o rugaminte la ei sa faca cine vrea covere pentru facebook cu diverse mesaje in limba romana pentru nu prea am gasit nimic pe intermnet si mar interesa
Daca ar exista un site romanesc pe care sa fie postate cu un mic link catre portofoliul desinger-ului cred ca ar fi ceva sanse sa se adune cateva cover-uri. Altfel nu o sa se omoare nimeni sa faca decat cand este solicitat.
Eu am vandut : Facebook covers - Timeline cover - Profile cover si sunt si in romana
Codeinwp.com - Wordpress experts
eu mi-am facut cateva din poze care imi apartin... daca vrei sa le folosesti esti liber sa o faci: https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=f8696ce81e
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Tocmai incerc sa-mi fac un portofoliu si sa obtin niste feedback, pe Seopedia. Arunca o privire aici si inscrie-te pana nu e prea tarziu si pot sa-ti fac un cover!
Logo-uri gratis!
Dar nu era mai costructiv sa il faci si sa il postezi? ... oare?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Pai fara niste specificatii eu de unde stiu ce sa fac?
Ultima modificare făcută de alink; 23rd October 2012 la 11:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)