Am vazut mai multe siteuri care ofera pachete de likeuri pt Facebook, oare or fi adevarate, oare isi merita pretul? A mai cumparat cineva si i-a dat rezultate? Astept sfaturi
Am vazut mai multe siteuri care ofera pachete de likeuri pt Facebook, oare or fi adevarate, oare isi merita pretul? A mai cumparat cineva si i-a dat rezultate? Astept sfaturi
Sunt bune atat cat vin targhetate pe domeniul siteului, limba lui, publicului caruia i se adreseaza. Marea majoritate sunt straini, daca tu ai un site in romana acestia nu vor avea nici o treaba cu siteul tau.
Depinde ce intelegi tu prin "adevarate", "au dat rezultate"... Parerea mea e ca orice like cumparat, care nu vine natural, pt ca apreciaza userul pagina respectiva, este un like inutil. Ajuta doar la statistici si atat. Daca isi merita pretul sau nu, au mai fost discutii. Unii vor sa impresioneze cu nr de like-uri, sa para ca-s ditamai comunitatea si cumpara zeci de mii de like-uri sau le obtin in fel si fel de moduri... Rezultate.... nu stiu la ce-ar putea sa dea. Eu am cumparat pt un site 1k like-uri tot ca sa nu apara acolo "50 people like this" pt ca arata urat, desi e normal pt un site la inceput... Insa acele persoane care au dat like n-au absolut nicio treaba cu pagina respectiva...
Deci.. parerea mea e ca se merita doar pt a creste numarul de like-uri si atat. Nu ajuta la ranking, trafic, etc. Doar iti creste nr de fani si atat. Daca te intereseaza asta, vrei sa para cunoscut site-ul tau, vrei sa impresionezi cu asta, se poate merita sau nu, tu decizi.
Signatura lipsa
Si eu am cumparat 1000 de fani. Ce sa zic, daca sunt utilizatori reali (asa cum vinde Vali D), se poate interactiona cu ei cu mentiunea ca e foarte greu. In plus, la postarile pe pagina de brand, doar 20% dintre "fani" vad mesajul in mod normal (pentru restul de 80% fiind necesara o plata catre Mark Zuckerberg si compania), motiv pentru care e mult mai bine sa lasi numarul de fani sa creasca in mod natural.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
chiar mai putin, o medie de 10-16% dintre fani vad postarile unei pagini
De fapt doar la maxim 20% le sunt afisate postarile paginii. De vazut, la propriu, le vad mult mai putini![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Pe pagina unui site de-al meu cu fani naturali, cam 10-15 % vad postarile si 1-2 % dau si click, am incercat sa postez si videoclipuri haioase, noi noute, muzica nemaiauzita probabil de multi, dar macar sa zica hai sa ascult etc. Asa ca parerea mea despre fanii Facebook e ca majoritatea sunt de decor, cam orice le postezi, chiar de e bun, nu ii intereseaza. Asta e constatarea mea, poate gresita dar e o experienta.
Daca e sa cumperi fani facebook, faci acest lucru doar pentru imagine si eventual pentru a acapara increderea vizitatorilor. Chiar daca fanii sunt reali, foarte putini vor fi interesati de ceea ce vinzi sau prezinti tu pe site, mai ales daca website-ul tau e prea nisat.
Am incercat si eu cu niste imagini, video-uri haioase, slabe rezultate. Ar trebui sa incerc sa pun femei imbracate sumar
Pentru un website generalist poate ca s-ar merita sa cumperi niste like-uri si s-ar putea sa interactionezi oarecum cu userii(daca prezinti lucruri de interes general si..le prezinti bine), insa pentru un website nisat, ii cumperi doar pentru imagine.
+ Desi nu sunt adunate like-uri sau comentarii la postarile de pe facebook, sa stii ca totusi sunt si persoane ce viziteaza url postat. De exemplu la un cont pentru care am cumparat 1k like-uri, toata luna am avut la postari doar 4 like-uri (adunate), insa in Analytics imi arata si 50 de vizitatori, veniti prin facebook care au stat aproximativ 3 minute pe site.
Ultima modificare făcută de I.Alex; 28th August 2012 la 13:07.
Bun, pai atunci sa zicem ca nu mai cumpar pachete de fani de la vreo firma, ci imi fac publicitate chiar la ei, aia care apare in dreapta paginilor de Facebook, pun o opza si un mesaj de genul: La 20 dintre prietenii tai lea placut XYZ pagina! Intra si tu..... Ma refer la mesajul asta pentru ca am vazut multe reclame de genul asta pe facebook, mai ales facute de firme de renume,pepsi,nike, zuzu, sau altceva
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pai eu am o pagina cu vreo 150 de fani si de fiecare data cand postez ceva imi apare sub post un mesaj de genul " 35 de persoane au vazut postul tau, sau 46 de persoane, sau 60...... si am avut un post care a fost vazut de 112 ori, asta ori e inselatorie ori este o statistica adevarata
In cazul meu, cand postez o poza obtin cam de trei ori mai multe vizualizari ca atunci cand postez un link.Cu siguranta, depinde de poza, depinde de link.
Ceea ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca probabil conteaza mult ceea ce oferi fani-lor. Atata timp cat le oferi ceva vizibil placut, or sa se uite mai multi.
Asta e concluzia mea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)